![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, Anuco, nu e asta. Nu pot sa-ti explic, dar sa te ajute Dumnezeu sa-l [re]-cunosti si tu.
Andrusca, cine crezi ca e atat de redus incat sa creada ca poate face prozelitism pe un forum ortodox? Daca voiam sa fac prozelitism va dadeam ajutoare, bomboane, ceva cat de cat, imi luam o voce blanda si mieroasa, gaseam metode mai practice. Nici macar nu am zis vreodata ca e mai bun cultul meu, desi ma conving de asta pe zi ce trece... sorry...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 03.12.2009 at 17:22:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Minciuna trebuie sa o depistezi, nesinceritatea la fel, prostia la fel si o simti, nebunii vorbesc ilogic si au mintea umbrita, demonizatii se manifesta ca si penticostalii atunci cand primesc "daruri"...iar daca asta e opinia lor, poti sa le demontezi argumentele prin ceva??? ![]() Dar cand i-au spus pastorului ca esti inregistrata pe un forum crestin ortodox pentru a face prozelitism nu ti-a spus opinia lui sincera despre ortodocsi si cum sa faci sa nu iei in considerare argumentele noastre sanatoase??? Nu ti-a spus oare pastorul ca celelalte Biserici nu mai au lumina, sunt blestemate si singura Biserica Adevarata e cea penticostala pentru ca primeste " daruri"...de fapt absolut toti credinciosii sunt atat de credinciosi incat daca ridici tonul putin la ei primesc darul instant si tremurator??? Deci, oare te-ar certa sau te-ar felicita, care este adevarul...fii sincera, incearca!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai si atunci ce cauti aici in fond si la urma urmei?
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema e ca judecati omul pe baza basmelor auzite de la diferiti barfitori; singurul lucru cu care v-a deranjat e ca nu e ca voi si asta e suficient pentru a-l uri. Ia o pauza cu prozelitismul, ti-am spus ca sunt fixuri de gandire.
Danut, te repeti. De cate ori sa spun ce caut aici?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Personal mie nu mi-ai spus niciodata , poate incepi sa-mi spui acum...
|
|
||||
|
||||
![]()
Na ca ne luaram iar la tranta. Doriana, si ceilalti, indiferent de confesiune, cititi daca aveti timp si posibilitati sa va cumparati cartea, "Ortodoxia si religia viitorului" de Seraphim Rose, pentru ca el scrie si explica acolo multe lucruri si mult mai bine decat o facem noi pe forum, cu prea mult patos si nevazand padurea de copaci.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lareine, ai dreptate.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In schimb la penticostali intilnesti mare fratie, acest cult devenind un fel de club social in care toti se simt frati unii cu altii si in care toti cred la fel, chestiuni extrem de convenabile si comode. Spui ca acolo L-ai intilnit pe Hristos?!! Numai daca-ti spunea, "ce cauti aici fata mea"?!! mormonii au intilnit pe Hristos in adunarile lor mormone, iehovistii in adunarile lor iehoviste, simbatarii la simbatari, etc., etc., nu-i asa?!! Toti np impartiti in sute de denom. np cu invataturi si practica de inchinare diferite intre ei, toti afirma ca L-au intilnit (in denominatia lor np) pe Hristos! Ai ramas la penticostali pentru ca acolo te-ai simtit tu bine si cineva ti-a luat povara unor suferinte. Pentru o vreme, cel putin. Pina la scadenta. Citat:
Altfel, poti spune ce vrei cui vrei ca tot aia este. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luând la cunoștință toate aceste lucruri din Sfânta Scriptură, conștiința mea îmi spune că nu aș fi fost mântuit rămânând în continuare în Biserica Ortodoxă. Prea multe lucruri neconforme Scripturii m-ar fi acuzat continuu că nu sunt în grația lui Dumnezeu. Pentru ortodocșii care nu au luat la cunoștință aceste lucruri din varii motive (neavând Scriptură, încrezându-se sincer doar în duhovnic, ori conjucturi istorice nefavorabile), posibil să nu constituie o problemă. Dumnezeu cred că le-a primit închinarea, toată responsabilitatea va cădea asupra părinților lor spirituali. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|