Citat:
În prealabil postat de macsim
M-am departat de biserica ortodoxa pentru simplul motiv ca nimeni dintre cei care erau in preajma mea nu m-au convins ca asta este calea.
|
chiar te interesa care este Calea?!
Ai participat la slujbele din biserica, te-ai rugat si ai dat slava lui Dumnezeu, ti-ai marturisit pacatele (tale, nu ale altuia) cum scrie in Scriptura, ai citit sau ascultat atent Scriptura citita in biserica, etc.?
Asta ai facut si asta te-au impiedicat sa gasesti Calea lui Hristos sau indiferenta si pacatele tale cele multe si nemarturisite?
Citat:
eram in perioada mea de cautare de Dumnezeu
|
ai facut cele de mai sus in "perioada" ta de "cautare"?
Citat:
Biserica la care merg este o biserica carismatica, si nu mi-e rusine sa spun asta.
|
de ce sa-ti fie?!!
Ce conteaza ca denominatia ta a aparut in sec XX prin inspiratia "divina" a unui lider np?
Citat:
Acolo sunt invatata ca umblarea mea cu Dumnezeu este cea mai importanta, si supunerea fata de El trebuie sa fie atitudinea mea permanenta,
|
dar asta ai fi aflat si in BO daca erai atenta la citirea Scripturii si mai putin la proverbele babelor.
Sau Scriptura nu era indeajuns de clara, trebuia sa o interpreteze un pastor np?!
Citat:
pentru ca Duhul Sfant sa dea roada in viata mea. Cred ca indiferent de denominatii, roada Duhului este aceeasi si recunosti dupa ea omul care umbla cu Dumnezeu. Sunt misionari neoprotestanti care mor si astazi in tari musulmane,
|
si mormonii misioneaza cu toate ca nu putem spune ca Duhul lui Dumnezeu ii calauzeste.
Citat:
propovaduind Cuvantul. Trebuie ca ei cred cu putere in Isus Cristos de vreme ce isi risca vietile la acest mod.
|
depinde ce cred si cum traiesc. Vezi mormonii, iehovistii sau brahmanistii.
Citat:
Am fost vindecata de atacuri de panica prin rugaciuni de eliberare si punerea mainilor.
|
ce dar au transmis ei prin acea punere a miinilor si de la cine au primit acel dar?
Citat:
Dumnezeu lucreaza prin oamenii bisericii in care merg. Sotul meu a fost vindecat si prin rugaciunile oamenilor aceleiasi biserici
|
cine anume a facut vindecarea, ramine de vazut. Ce se stie este ca denom. np sunt divizate intre ele (in ce priveste invatatura biblica) si total separate de Biserica istorica. Au invataturi noi si diferite unii de altii si toti invoca inspiratia Duhului Sfint.
OK, poti afla ca omul sufera de schizofrenie nu Duhul lui Dumenzeu!
Citat:
Viata mea intreaga este cu totul alta de cand l-am cunoscut pe Dumnezeu.
|
de cind ai intrat pe mina lor, vrei sa spui.
Se merita, ia spune?
Citat:
Am o relatie personala cu El, adica este in mintea, inima, cugetul meu de fiecare data. Este modelul meu. Fiecare zi care trece ma rog Tatalui sa ma schimbe, sa ma faca mai mult ca Isus.
|
rugaciunea e buna nu si raminerea ta intr-o denominatie eretica. Si pe Fiul cel Risipitor l-a vindecat dar numai cind acesta a plecat de la porci. Daca raminea acolo si se tot ruga tatalui, nu vad la ce i-ar fi folosit.
Fata draga, ia-ti si tu traista in bat si fa cale'ntoarsa la unica Biserica a lui Hristos unde Acesta te asteapta; ce sa cauti tu printre straini care fac minuni fara de Hristos?
Citat:
Mai spuneam intr-o postare anterioara, ca in lume se dau lovituri puternice crestinismului. Si astea nu din partea "sectarilor" ci din partea celor care promoveaza homosexualii in functii mari, in biserici vechi si cu traditie.
|
de homosexuali, se stie ca sunt o deviatie a naturii umane dar denominatiile np inseala usor pe naivi si ignoranti. Paraziteaza pe Scriptura si termenul de "biserica" aducind noutati in materie de invatatura biblica.