Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Ei nu au facut nicio asceza, nu au suferit moarte martirica, nu si-au dedicat viata lui Dumnezeu...au trait ca tine nu?????
Te pomenesti ca vrei sa dai de inteles ca ai primit darul si esti ca Sfintii Apostoli deja, am dreptate??? Deci tu mai poti gresi, dar esti sfanta orice ar fi, corect!!!!
Sfintenia e un dar asa care vine peste om intr-un anumit moment si gata????.... sau asta e de fapt treapta finala si Sfantul fiind atat de smerit nici nu isi pune macar problema ca e sfant, ci se considera un putregai si atat?
Daca faci un pacat pe patul de moarte esti tot sfant...darul nu are nicio treaba nu, ramane acolo incapatanat sau cum!!!!????
|
De ce te complici? Du-te si cauta in Biblie , Noul Testament, unde sunt apostolii, si vei vedea ca ceea ce considera Dumnezeu sfant e altceva decat ceea ce consideri tu. Oricum pe mine nu ma crezi, pot sa spun orice as spune.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|