Citat:
Īn prealabil postat de anaoara
chiar te interesa care este Calea?!
Ai participat la slujbele din biserica, te-ai rugat si ai dat slava lui Dumnezeu, ti-ai marturisit pacatele (tale, nu ale altuia) cum scrie in Scriptura, ai citit sau ascultat atent Scriptura citita in biserica, etc.?
Asta ai facut si asta te-au impiedicat sa gasesti Calea lui Hristos sau indiferenta si pacatele tale cele multe si nemarturisite?
ai facut cele de mai sus in "perioada" ta de "cautare"?
de ce sa-ti fie?!!
Ce conteaza ca denominatia ta a aparut in sec XX prin inspiratia "divina" a unui lider np?
dar asta ai fi aflat si in BO daca erai atenta la citirea Scripturii si mai putin la proverbele babelor.
Sau Scriptura nu era indeajuns de clara, trebuia sa o interpreteze un pastor np?!
si mormonii misioneaza cu toate ca nu putem spune ca Duhul lui Dumnezeu ii calauzeste.
depinde ce cred si cum traiesc. Vezi mormonii, iehovistii sau brahmanistii.
ce dar au transmis ei prin acea punere a miinilor si de la cine au primit acel dar?
cine anume a facut vindecarea, ramine de vazut. Ce se stie este ca denom. np sunt divizate intre ele (in ce priveste invatatura biblica) si total separate de Biserica istorica. Au invataturi noi si diferite unii de altii si toti invoca inspiratia Duhului Sfint.
OK, poti afla ca omul sufera de schizofrenie nu Duhul lui Dumenzeu!
de cind ai intrat pe mina lor, vrei sa spui.
Se merita, ia spune?
rugaciunea e buna nu si raminerea ta intr-o denominatie eretica. Si pe Fiul cel Risipitor l-a vindecat dar numai cind acesta a plecat de la porci. Daca raminea acolo si se tot ruga tatalui, nu vad la ce i-ar fi folosit.
Fata draga, ia-ti si tu traista in bat si fa cale'ntoarsa la unica Biserica a lui Hristos unde Acesta te asteapta; ce sa cauti tu printre straini care fac minuni fara de Hristos?
de homosexuali, se stie ca sunt o deviatie a naturii umane dar denominatiile np inseala usor pe naivi si ignoranti. Paraziteaza pe Scriptura si termenul de "biserica" aducind noutati in materie de invatatura biblica.
|
Este tipic ... ai luat din context lucrurile si le-ai denaturat ... M-ai pus la zid si m-ai judecat... Nu cunosti viata mea si nu stii daca a meritat sau nu, dar ai tras urgent o concluzie.... Precum spuneam ... daca vad roadele tale, ma intreb de doua ori inainte de a te crede pe cuvant...
Iarta-ma, dar nu m-ai convins ca asta este calea ... Ceea ce-mi servesti, au facut-o si altii inaintea ta, de aceea nu am fost convinsa...
Dar am sa fac ceva pentru tine ... Ma rog pentru pacea si linistea ta ... Ma rog, ca Domnul sa-ti vindece ranile si sa-ti alunge amaraciunea din suflet ... Sa te binecuvanteze in toate lucrurile ... Sa-ti poarte de grija si sa te umple de iubirea Lui ... Si, daca vrei Sa-i slujesti, sa te invete sa o faci cu iubire catre cei pacatosi ... Pentru ca El lubeste pacatosii si uraste pacatul ... In numele lui Isus ... Amin!