Citat:
În prealabil postat de Doriana
Eu nu pot trai decat cu ceea ce am experimentat. Cum am spus, exista un moment in viata cand fiecare Il intalneste pe Dumnezeu. Dumnezeu e tot ce ma intereseaza. Daca El ramane langa mine inseamna ca aproba ceea ce fac si gandesc. Daca intristez Duhul Lui prin purtarea mea El se indeparteaza de mine. De aceea prezenta lui Dumnezeu langa tine e cel mai sigur mod de a afla daca El aproba sau nu ceea ce faci. Este cel mai sigur.
Costel, nu vreau sa te supar, dar eu am intalnit preoti care actioneaza diferit in aceleasi circumstante, ba chiar diferit de ce recomanda Sfintii Apostoli. Si sunt contemporani. Dar in 2000 de ani, ce se poate intampla?
|
oricum ai mare noroc ca Dumnezeu este cu tine, si ca si stii ca este EL. ma gandesc ca tot El te indeamna sa stai aici si sa ne deschizi ochii. uite am sa-ti spun un banc, care are mult talc: se isca o mare cearta intre 2 imparati si unul trimite celuilat o scrisoare in care spune:
daca am sa vin in tara ta am sa omor,
daca am sa vin in tara ta am sa-i fac pe toti ai tai slugi,
daca am sa vin in tara ta am sa praduiesc tot, etc... celalat imparat ii raspunde scurt:
daca.... asa si la tine "
Daca El ramane langa mine"