View Single Post
Vechi 04.12.2009, 22:08:53
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
De ce a fost asemeni Sfintilor Parinti, prin ce?

Ti-am mai spus, nu o poti compara la plural cu Sfintii Parinti...ea a fost un singur om care a trait o viata intreaga in erezie, minciuna, plagiat...a fost o impostoare si asa a murit!!!

Sfintii Parinti=plural, White=una singura...deci vreau sa imi demonstrezi ca este asemeni Sfintilor Parinti!!!
De câteva posturi încerc să-ți explic, dar cu obstinație vrei să pari altfel de cum ești. Păcat... Ori poate eu greșesc: totuși îi consideri pe Sfinții Părinți ca făcând parte dintr-o categorie aparte, diferită de rasa umană.

Citat:
Tu ai in casa vreo poza a unei persoane dragi??? sa le arunci draga....e erezie, pozele, arta fotografica, peisajele...reprezentarile de orice gen sunt erezii, arunca apartul foto(daca ai)...arunca tablourile de prin casa....tooooot!si amintirile din creier...fa ceva sa dispara
Stimată doamnă, am poze prin casă, însă oricât de urâte ar fi chipurile nu-mi fac cruce când le văd. :))
Revenind la lucruri serioase, nu cred să existe o cinste mai mare pentru Sfinții Apostoli decât să le urmezi învățătura. Pupându-le chipurile și închinându-te înaintea lor, nu faci decât să le terfelești memoria. Ei niciodată nu au fost de acord cu așa ceva! Mă feresc de o asemenea "cinstire".

Citat:
Lasa-ma sa inteleg...deci tu o respecti si refuzi sa crezi ca a fost o impostoare? De ce continui sa faci asta..pentru ca nici nu poti nega ca asta e fondatorul sectei tale...da e fondatorul, e singurul fondator mincinos si eretic...e singurul, e singurul!!

De ce s-au socat adventistii cand au facut cercetari si au descoperit cat de mult a plagiat, si cat de aberanta era cu profetiile ei, ba ca va veni razboi greu si vor muri multi si a si incetat?...si cand unii incepeau sa vada cad de mincinoasa e, imediat mai " avea o alta profetie de la Satana " Sunt patati, murdari, pacatosi!!!"..iar cand o credeau..erau credinciosi!!

Dar credinta adeptilor era raportata la cata credinta aveau in profetiile ei sau la Dumnezeu, zi si mie sa inteleg!!!

White se substituia lui Dumnezeu...daca nu credeau in ea nu aveau credinta? De ce erau pacatosi daca nu credeau in ea?

Vai Trice, tu crezi in eaaaaaaaaaaaaa!!! Cum adica sa iti dovedesc ..eu??? Adica tu nu iti cunosti istoria cultului, vrei sa te fac de ras aici si mai tare decat te faci tu insuti???

Si daca iti dovedesc devii ortodox si iti parasesti secta asta mincionasa cap coada????
Tu nu ai ce să dovedești. Ai dovedit până acum... o credulitate fără margini în afirmațiile mincinoase luate de aiurea pe internet. Dacă-ți bazezi întreaga credință pe asemenea elemente labile, te compătimesc.

Dar de ce cand auzi lucruri care nu iti plac...te gandesti ca cine le zice nu e calm??? Incerci sa te protejezi de adevarul dur...rusinos, trist???[/quote]

Recitește-ți postările când consideri că ai o zi mai bună, sau pune pe altcineva să ți le citească și o să afli lucruri noi despre tine. Totuși nu e cazul să disperi, ni se poate întâmpla tuturor să avem și zile nefavorabile... Zâmbește, mâine va fi mai rău