![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De ce faci prozelitism? Nu-i frumos, asta e apucatura sectara.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Revenind la lucruri serioase, nu cred să existe o cinste mai mare pentru Sfinții Apostoli decât să le urmezi învățătura. Pupându-le chipurile și închinându-te înaintea lor, nu faci decât să le terfelești memoria. Ei niciodată nu au fost de acord cu așa ceva! Mă feresc de o asemenea "cinstire". Citat:
Dar de ce cand auzi lucruri care nu iti plac...te gandesti ca cine le zice nu e calm??? Incerci sa te protejezi de adevarul dur...rusinos, trist??? ![]() Recitește-ți postările când consideri că ai o zi mai bună, sau pune pe altcineva să ți le citească și o să afli lucruri noi despre tine. Totuși nu e cazul să disperi, ni se poate întâmpla tuturor să avem și zile nefavorabile... Zâmbește, mâine va fi mai rău ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ii consider Sfinti, ce inseamna pentru tine sfintenia ? Ce inseamna pentru Ortodoxie sfintenia? Citat:
White nu a fost o profeteasa sau a fost? Este White apreciata si de alte culte sau religii sau numai de adventisti? De ce voi spuneti ca a scris extraordinar? Nimeni niciodata nu a avut ce sa ii reproseze aceste femei, nici din interiorul sectei, nici din exteriorul sectei si tot ce a spus ea s-a adeverit, a fost un model de smerenie, bun simt, cinste si cultura, jertfa si credinta...o inovatoare cinstita pana in maduva oaselor, asa este...sau nu? Astept raspunsuri cinstite...daca se poate!!! ![]() P.S. Tu esti constient ca o aperi si o cinstesti, dar atunci de ce unii adventisti sa feresc sa o pomeneasca pe fondatoarea lor si recunosc ca a facut greseli? Ce greseli a facut? ![]() Last edited by AndruscaCIM; 05.12.2009 at 02:13:19. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu ti-am sugerat sa cauti Adevarul si sa parasesti minciuna, si asta pentru ca toate sectele au provenit din erezii si din cauza unor eretici, ceea ce inseamna ca sectantii se complac in erezie fara sa caute sa afle Adevarul... Prozelitismul inseamna ca faci prozelitism de dragul de a aduce adepti la un cult, fara ca acel cult sa insemne Adevarul nici macar pentru cel care o face...ci doar un alt staul din multitudinea de staule, ori asa ceva nu exista. Exista o singura Biserica Adevarata, o singura religie Adevarata...si trebuie cautat Unicul Adevar...si nicidecum umbre, erezii, crezuri personale, experiente ciudate, daruri ciudate...sau pasii unor eretici ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce intelegi prin acel "nemijlocit"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
evident ca e lasat la o parte. Ia de ex. scrierile lui Origen vis a vis de apocatastaza (mintuirea generala); sau teoriile lui Arius. Sau ale lui Nestorie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
O cinstesc? Hmm... cât ați demonetizat acest cuvânt! Află că nu am icoana ei în sufragerie și nu-i pup cărțile din bibliotecă. Citat:
P.S. Consider că am acordat spațiu prea larg acestui subiect care este și offtopic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|