View Single Post
Vechi 07.12.2009, 14:51:21
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

[quote=tricesimusquintus;188055]Firma de la intrare nu garantează că înăuntru vei găsi "adevărata credință", ști vorba aceea "afară vopsit gardul..." Este chiar o biserică ce se autodenumește ”Adevărata Biserică a lui Dumnezeu”.

[quote=anaana71;187879]

Care e diferența?
Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul

Eu am stat și mai mult să mă gândesc decât tine. Am gândit, am cântărit și am ales. Singur și neforțat de cineva.

Iată un lucru pe care într-adevăr n-ai de unde să-l ști. Doar Dumnezeu cunoaște ce e în mintea omului.
vezi, asa cum spui, ca doar Dumnezeu stie ce-i in mintea omului, nici tu nu stii daca te-ai gandit mai mult decat mine sau nu. si inca ceva, daca ai azvarlit o mana se seminte in pamant, nu tb sa forteze nimeni si nimic ca semintele sa rasara. asa si cu tine, ti s-a azvarlit mana se seminte, si ele au rasarit. dupa are aveai nevoie de "apa si soare" si te-ai dus singurel si nefortat la cei care ti-au promis apa si soarele. logic
ortodocsii spun Sfanta Scriptura si sectantii biblie, a fost doar un joc de cuvinte