View Single Post
Vechi 11.12.2009, 19:28:58
hoinarul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dar oare de ce eu intotdeauna vorbesc despre cele 7 Sinoade Ecumenice cunoscute, recunoscute si respectate de noi de atunci si pana acum, fara nici un dubiu(asta pentru ca stiu ca ai multe de fel)..iar tu imi vorbesti exclusiv de Sinoadele nu stiu care...nerecunoscute, bla bla???
Andrusca, nu te mai preface ca esti grea de cap si nu ai priceput problema pe care am ridicat-o. Eu am vorbit despre toate sinoadele bisericesti. Intrebarea mea este simpla: pe ce criterii, unele sinode au fost recunoscute iar altele au fost considerate eretice.

Aceeasi intrebare am pus-o si referitor la invataturile Sfintilor Parinti, recunoscuti de biserica ortodoxa: pe ce criterii s-a stabilit ca unele invataturi ale Sfintilor Parinti sunt bune iar altele sunt gresite?

Te intreb acestea deoarece tu esti o marturisitoare a Sinodelor, a Sfintilor Parinti si Sfintei Traditii lasata de acestia.

Eu nu voi raspunde la fabulatiile tale despre Ellen White pentru ca nu sunt un marturisitor al acestei femei. Ellen White este o obsesie a ta, pe care va trebui sa ti-o rezolvi singura.

Ceea ce cred si faptuiesc pot argumenta cu Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu).
Reply With Quote