Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 14.12.2009, 10:36:51
Order66 Order66 is offline
Member

Data înregistrării: 08.12.2009
Implicit

Citat:
Am fost prea direct.Sorry.
Citat:
nu ai fost prea direct, ci ai dat dovada de nesimtire. sa intri in intimitatea unor oameni si sa batjocoresti credinta lor cu niste obscenitati mi se pare sub nivelul demnitatii umane. imi pare rau ca se ajunge la asa ceva. Dumnezeu sa ne ierte pe toti!
Ok I take that back...

Citat:
Incearca sa faci o comparatie.Daca tu ai avea un fiu si el i-ar zice tata altuia,ti-ar placea?Nu ma refer ca l-ai omori,ci ca nu poti spune ca inchinarea la idoli e un "simplu motiv".In schimb,Dumnezeu creaza sufletele.Daca un pictor devine faimos si insira picturile prin toata lumea,la care,dupa vreo 10 ani,vrea sa le rupa,nu are dreptul?Toti fanii se vor enerva,dar el a facut tabloul,el il distruge.(daca uitam putin de drepturile de autor vandute).
Citat:
Daca ai fi citit Biblia,ai fi vazut cum,atunci cand evreii au cazut in pacat,ani la rand le-a trimis prooroci sa strige prin piete,sa le spuna ce vor pati daca nu se intorc.
DUmnezeu,in omniscienta /atotputernicia si omnibenevolenta sa,nu putea sa le explice cu frumosul?La fiecare in parte(nu neaparat asa).Nu putea sa scrie pe cer din nori:eu sunt Dumnezeu!Si va iubesc foarte mult!
Nu putea?putea doar sa trimita niste profeti care sa strige prin piete:Credeti in Dumnezeu sau veti muri!
Nu putea?doar putea face orice.Hmm da' multe ii mai scapa lui DUmnezeu :)

Citat:
Lumina nu apare doar la Patriarh,ci si la oameni care sunt la mare distanta.Exista multe marturii a unor oameni care nici in curtea Bisericii nu erau si s-au aprins.Si au vazut o Lumina albastra pe cer.
Uite.
P1:se stie ca fosforul alb are prorprietati de autoaprindere,la fel ca magneziul(in prezenta oxigenului).
P2:oamenilor li se aprind lumarile dintr-o data.

Care e concluzia?
Ca e minune?De ce ar fi,daca exista o explicatie stiintifica pentru asta?

http://www.youtube.com/watch?v=LSDaqVuP1QM

Daca s-ar descoperi ca nu exista fosfor alb in lumanarile alea,atunci fenomenul nu va fi declarat minune.Oamenii de stinta nnu vor incepe sa se inchine la aia(nu toti :P ),ci vor incerca sa caute o explicatie rationala si pertinenta.

Citat:
Asa ca mai inainte de a emite pareri pseudostiintifico si demonice e mai bine sa ne vedem pacatele si sa-L marturisim pe Dumnezeu pana cand ne mai aflam in acest trup.
Traducere:Crede in Dumnezeu sau vei arde in iad!!

Intrebare:Dee ce vii cu amenintari?Parca Dumnezeu era unul bun,care vroia indreptarea pacatosului prin dovezi de necontestat(in adevaratul sens al cuvantului),nu prin amenintari...

In al doilea rand.Am mai zis odata.Pozitia de baza e ateismul negativ.Toti am fost asa,dar am fost indoctrinati si acum credem in Dumnezeu.Nu e vina nimanui.
Ca sa ajungi sa crezi intr-un zeu,trebuie sa te convingi ca exista.Lucru care la mine nu s-a realizat.
Reply With Quote