![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu putea?putea doar sa trimita niste profeti care sa strige prin piete:Credeti in Dumnezeu sau veti muri! Nu putea?doar putea face orice.Hmm da' multe ii mai scapa lui DUmnezeu :) Citat:
P1:se stie ca fosforul alb are prorprietati de autoaprindere,la fel ca magneziul(in prezenta oxigenului). P2:oamenilor li se aprind lumarile dintr-o data. Care e concluzia? Ca e minune?De ce ar fi,daca exista o explicatie stiintifica pentru asta? http://www.youtube.com/watch?v=LSDaqVuP1QM Daca s-ar descoperi ca nu exista fosfor alb in lumanarile alea,atunci fenomenul nu va fi declarat minune.Oamenii de stinta nnu vor incepe sa se inchine la aia(nu toti :P ),ci vor incerca sa caute o explicatie rationala si pertinenta. Citat:
Intrebare:Dee ce vii cu amenintari?Parca Dumnezeu era unul bun,care vroia indreptarea pacatosului prin dovezi de necontestat(in adevaratul sens al cuvantului),nu prin amenintari... In al doilea rand.Am mai zis odata.Pozitia de baza e ateismul negativ.Toti am fost asa,dar am fost indoctrinati si acum credem in Dumnezeu.Nu e vina nimanui. Ca sa ajungi sa crezi intr-un zeu,trebuie sa te convingi ca exista.Lucru care la mine nu s-a realizat. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 22:52:17 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|