View Single Post
Vechi 15.12.2009, 16:24:10
macsim
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Nu.Daca vrei poti sa spui ca Scriptura este Cuvantul lui Dumnezeu,pentru ca este prin Dumnezeu,insuflata de la Dumnezeu,dar personal eu nu prea folosesc expresia asta.Evreii mesianici mai numesc Legea Cuvantul lui Dumnezeu.Legea in schimb a fost scrisa si data de Dumnezeu in intregime,iar Scriptura nu reprezinta in intregime cuvintele transmise in mod direct de catre Dumnezeu oamenilor.Ci mai degraba si cuvintele mijlocitorilor care au participat la scrierea acestei sfinte carti si care au relevat in mod personal pe Dumnezeu lumii.Dar toata Scriptura este scrisa prin Duhul Sfant si toti cei ce au scris au scris sub inspiratia Duhului Sfant.

Multumesc!

Atunci ce nu inteleg eu? Daca este scrisa prin Duhul Sfant si toti au scris-o sub inspiratia Duhului Sfant, de ce nu este ea cuvantul lui Dumnezeu?
Eu inteleg lucrurile asa: Sfantul Duh este tot Dumnezeu, nu? Daca fiecare cuvant din biblie, si vechiul si noul testament, este scris asa cum este el, la indemnul Duhului Sfant ... atunci inseamna ca fiecare cuvant a fost asezat asa cum este el, prin voia si la indicatia lui Dumnezeu. Eu am imaginea unei vorbe soptite la urechea scriitorului ... Si tot rationamentul meu de mai sus, ma duce la concluzia ca este cuvantul Lui.
De ce nu este corect rationamentul meu?
Reply With Quote