View Single Post
Vechi 17.12.2009, 08:57:53
alissa's Avatar
alissa alissa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.06.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Ma iarta ca iti spun,dar asta nu este sacrificiu,este prostie...
Te poti sacrifica pentru o cauza nobila,dar sa iti distrugi tie sufletul pe care ti l-a dat Tatal Ceresc spre pastrare,ingrijire si mantuire si sa fii instrumentul care ii permite altuia sa persiste in greseala la infinit?Unde este in acest caz mantuirea cand ai sufletul facut zdrente?Unde este mantuirea sotului,cand femeia respectiva devine unealta care il ajuta sa se transforme in ceva monstruos permitand astfel de abuzuri?
Omul are liber arbitru,poti incerca sa il ajuti sa iasa din pacat,insa cu limite!Nici Tatal Ceresc nu intervine peste liberul arbitru,deci,cine suntem noi oamenii sa credem ca am putea-o face,ca am putea schimba pe cineva contrar vointei sale?Asta este mai curand o amagire cruda din partea femeii respective.O amagire pentru a nu se smulge dintr-o relatie distructiva de care este dependenta.
Iar cei ce dau astfel de sfaturi unor femei abuzate ar trebui sa deschida ochii larg si sa vada cate femei "au fost mantuite" cu niste topoare in spate si cati copii fara copilarie,distrusi si compromisi sa ajunga chiar ei insisi abuzatori sau abuzati la maturitate au iesit din aceste familii.
OK.Heaven...si daca tu ca sotie il parasesti pentru violenta lui si el merge si se spanzura pentru ca l-ai parasit, m-ai poti trai cu constiinta impacata ???(Stiu caz concret!!!) Cum ai jurat acolo, la biserica??? LA BINE SI LA RAU PANA CE MOARTEA NE VA DESPARTI! BARBATUL NECREDINCIOS SE MANTUIESTE PRIN FEMEIA CREDINCIOASA SI INVERS! Asa spune Sfanta Scriptura. Asa ca eu indemn toate femeile SA-SI DUCA CRUCEA. Si vor avea mare rasplata de la Dumnezeu.
Reply With Quote