Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 17.12.2009, 20:01:55
Order66 Order66 is offline
Member

Data înregistrării: 08.12.2009
Implicit

Citat:
Si totusi intre ateu si viclean exista o deosebire, caci unul este rob si altul este stapan.
Bineinteles,toti ateii sunt posedati de dracu'.Daca te mai las putin,o sa ajungi sa-mi spui ca au si IQ 0.
Citat:
si pentru a nu se cutremura si robul, il hraneste cu mandria, necunoasterea, necredinta.
Toti oamenii sunt mandrii.Nu exista exceptie.
Dar tu nu trebuie sa spui ca ateii sunt plini de mandrie,adica nu cred pentru ca e sub demnitatea lor.Adevarat,unii asa fac.
Dar nu trebuie sa generalizezi.

Necunoastere?Pai ca sa ajungi sa crezi in Dumnezeu,trebuie sa vezi dovezile privint existenta lui.
Eu am vazut dovezi logice cu privire la inexistenta oricarui zeu.O sa pun un link aici,de indata ce il gasesc.

Citat:
Necredinta.
Tu crezi ca scepticismul este ceva rau?Te rog raspunde.Si sa nu raspunda altcineva in locul lui,ci el singur.

Citat:
asa mandria se uneste cu intunericul
Dap,ateii o sa muste cazanu'.

Citat:
Caci si pentru fapta buna, vicleanul are pregatite trei gropi. Prima te va face sa te indoiesti, sa te intrebi:
Scepticismul este o caracteristica de baza ce nu trebuie sa lipseasca nici unui om.
Vad ca tu spui ca aici scepticismul e ceva negativ.
In cazul asta,eu nu sunt de acord cu tine.Deloc.
Citat:
oare este cu putinta sa fac eu fapta buna?
Oricine poate face o fapta buna.Un ateu normal face o fapta buna fara sa astepte o rasplata din ceruri,ci doar din iubire sau necesitate.Sau de bun simt.
Un credincios o face cateodata pentru o rasplata din ceruri.
Care e mai moral?

Citat:
Si cine este statornic, si casa e cladita in stanca..acela orice vant va veni, e pricina de inaltare.
Aici ai dreptate intr-o privinta.
Orice om trebuie sa gandeasca logic mereu.
Aici nu trebuie sa se clatine temelia.

Dar tu te referi la credinta ta.Ti-am mai zis,daca exista dovezi care contrazic viziunea ta asupra lumii,viziunea ta e gresita.

Citat:
si ateul vazand lumina, sa se minuneze, sa se lase patruns, caci loc de mangaiere este, este pentru oricine.
Tu spui ca ateul cand vede o minune sa cada in genunchi si sa creada in Dumnezeu?
Sorry,but un ateu normal,care se bazeaza pe argumente si logica ,nu cred ca va face asta.
Un sceptic va incerca sa caute explicatii rationale pentru fenomenele naturale care nu au o explicatie logica,in afara de cea religioasa.Iar scepticul o respinge pe cea religioasa daca este ilogica si inconsisenta.

Citat:
Tara ma vinde..si de luni voi pleca..si imi va fi tare dor de voi..
Cum adica tara te vinde?unde vei pleca?fii mai clar te rog
Reply With Quote