![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citat:
Citat:
Dar tu nu trebuie sa spui ca ateii sunt plini de mandrie,adica nu cred pentru ca e sub demnitatea lor.Adevarat,unii asa fac. Dar nu trebuie sa generalizezi. Necunoastere?Pai ca sa ajungi sa crezi in Dumnezeu,trebuie sa vezi dovezile privint existenta lui. Eu am vazut dovezi logice cu privire la inexistenta oricarui zeu.O sa pun un link aici,de indata ce il gasesc. Citat:
Citat:
Citat:
Vad ca tu spui ca aici scepticismul e ceva negativ. In cazul asta,eu nu sunt de acord cu tine.Deloc. Citat:
Un credincios o face cateodata pentru o rasplata din ceruri. Care e mai moral? Citat:
Orice om trebuie sa gandeasca logic mereu. Aici nu trebuie sa se clatine temelia. Dar tu te referi la credinta ta.Ti-am mai zis,daca exista dovezi care contrazic viziunea ta asupra lumii,viziunea ta e gresita. Citat:
Sorry,but un ateu normal,care se bazeaza pe argumente si logica ,nu cred ca va face asta. Un sceptic va incerca sa caute explicatii rationale pentru fenomenele naturale care nu au o explicatie logica,in afara de cea religioasa.Iar scepticul o respinge pe cea religioasa daca este ilogica si inconsisenta. Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
order66, cuvintele lui daaniell trebuie intelese cu inima. Daca nu poti
nu-i nici o suparare, lasa-le asa ca le citesc altii. Daca le spargi in bucati nu intelegi nici atat. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|
||||
|
||||
|
Doamne, cata raceala este si in rationalizarea aceasta excesiva! Cineva spune cuvinte frumoase, pline de dragoste si adevar, si trebuie imediat sa le disecam, sa aducem pentru fiecare litera zeci de argumente "logice". Asa vor incerca si unii oameni sa isi justifice fiecare pacat inaintea Dreptului Judecator, dar degeaba.. Sa ne dea Dumnezeu sufletul copiilor, si sa ne rugam mai mult pentru atei! Maica Domnului sa va ajute!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
continuare
Citat:
Vrei sa spui ca daca esti ateu,esti imatur? Dovedeste ca imi voi schimba modul de gandire in privinta religiei in facultate. Hai sa nu mai vorbim de avort.Chiar nu ma intereseaza.Deloc. Citat:
Citat:
Citat:
Dupa cata biologie stiu eu,e vorba despre gena recesiva,care se transmite dupa generatia filiala 1. Tu spui ca asta e o dovada ca Dumnezeu pedepseste oamenii pana in a 3-a generatie facand o analogie ilogica cu care nu dovedesti nimic. Nicio coincidenta. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Gandul bun sa ti-l dea Dumnezeu! :)
|
|
|
|||
|
|||
|
66 cred ca tu vrei sa pari ceea ce nu esti.E o problema a tineretii dar a ta e amestecata cu putina inteligenta si asta te face un om prea increzator in propriile forte.Am si eu un prieten de genul asta care esti tu (destept) pina nu vede nu poate crede sinteti niste materialisti convinsi si superstitiosi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Order, daca cineva incearca sa inteleaga religia, cu ratiunea - fie pentru a adera la ea, fie pentru a o critica si, respectiv desfiintza - isi pierde vremea de pomana. Inteligenta - care e si aia un dar, ca putea Dumnezeu sa-ti dea un IQ de 20 si acum erai handicapat, te jucai cu degetele in nas in loc sa te joci cu ele pe tastatura si sa scrii ca e un Dumnezeu brutal - , fara inima/suflet/afect/speranta e arida, stearpa, moarta. Nimic din ce e frumos pe lumea asta nu s-a facut/scris/cantat/trait doar prin intermediul IQ-ului sau al stiintei.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 12:18:01 |
| parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 23:52:17 |
| parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 19:57:39 |
| PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 17:51:03 |
| spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 16:40:38 |
|
|