Citat:
În prealabil postat de piedonee
bine sa zicem ca e asa cum zici tu,dar vreu sa raspunzi logic la mai multe intrebarii
1.ce va fi cu crestini care sunt copti?
2.cu crestini din etipoia 37 mil la numar?
3.ce va fi cu cei din Asia care sunt piste un miliard si nu au nici o treba cu Dumnezeu nici atat cu Sf.Parinti?
ce va fi de soarta acestor CATEGORIIIII?????????????????????
am inteles caci cu eretici din TARA NOSTRA SUNT ANATIMA OK....DAR ACESTE CATEGORII DE OAMENIII?????????
pana la urma ma intreb pt ce a cobortat Hristos?
tu ai vazut ce mancaruri au asiatici?fetusi la meniu de 4000 de dolarii?cauta pe google si TE VEI INGROZI si vei realiza ca in Asia e de plans si sa ne intrebam cum ne mai tine Dumnezeu dupa ce vezi acele filmariiii....canibalisul???
e se intampla in lume e de plans si in acelas timp e sa ne punem un sem de intrebare si sa rugam pe Dumnezeu sa ne mai tine pt ceei ce se roaga,dar ne uram prea mult mai ales noi romanii care suntem o mana de oamenii de contrazicem ce cei pe nou sau cei pe vechi .........
pacat daca ne am iubi un pic poate s ar fi ajuns la unirea credintei......!
|
Exista un singur Adevar; o singura Credinta; o singura Biserica.
Pentru toate intrebarile tale am acelasi raspuns, cel al Sf. Pavel: cei care n-au auzit de Cristos, iar dintre crestini cei care n-au auzit de ortodoxie se vor mintui dupa legea firii. In Casa lui Dumnezeu sint multe lacasuri si se va gasi si pentru ei un loc. Tu, insa, ca ortodox, ai obligatii clare pentru mintuire si ti se cere effort, si spiritual, si fizic, dar si rasplata ta va fi pe masura. Si sa nu uiti de pedeapsa, pentru cel ce neaga sau refuza ortodoxia, pentru ca va fi mare, ca pentru unul care a stiut Adevarul, dar i-a intors spatele si l-a scuipat.