Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 20.12.2009, 14:41:37
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
Deci dzeu e incapabil, asa ca a delegat catre Nectarie. Am inteles. Diviziunea muncii.
Minunile sfintilor sunt date de El.Si ce,ti se pare ca nu e la indemana oricui sa i se roage?
Iti cere cumva bani,ca medicii?

Citat:
Ori nu il intereseaza, ori nu exista.
E milostiv.

Citat:
Dublu standard din nou. Harry Potter e rau, desenele Dinsey sunt rele, dar ora de religie, unde i se spuna ca daca nu e cuminte, il calca masina (ca asa vrea dzeu) e buna.
Si ti se pare mai rau sa fie cuminte,decat sa ii manipuleze prin reclame si desene?Prof le spune direct,nu se ascunde in spatele unor printese,ca sa-i faca sa devina dependenti de cine stie ce mesaje baga ei.
Ma refer la mesajele subliminale anti-crestine,bineinteles,nu la cele de genul "cumpara produsul asta".

Lasa statisticile,ca oamenii de la tara nu obisnuiesc sa se duca la doctor anual,ca cei de la oras.Nici nu mananca chips-uri si alte prostii atat de mult ca noi.Au legume in curte.
Mai bine cauta statistici dintre mediul rural si cel urban,nu asa.
Sa vezi ca si fara doctori si sunt mai sanatosi.
Citat:
Acum stiu ca miturile de orice fel iti sunt dragi, si informatia obiectiva iti e dusman, dar foloseste internetul ala si la altceva decat vanatoare de masoni.
Nu ai tu raportul de la internet sa vezi pe ce site-uri intru eu.

Citat:
Alta tampenie. PC-ul nu a fost inventat de un om, ci e rezultatul a mai mult cercetari, intreprinse de oameni de stiinta diferiti. Cred ca daca ai in plan sa mergi la picnic intr-o duminica, si te trezesti dimineata si vezi ca ploua, tot evreii sunt de vina. Penibil.
REPET,studiaza despre nr de baza al calculatorului si subliminalele de la microsoft.E youtube-ul plin.

Citat:
Omnipotent, dar nu gaseste alta solutie in afara de genocid. Am inteles.

a nu putea=a nu fi capabil
a NU VREA=a nu dori
a NU VOI nu este egal cu A NU PUTEA.

Citat:
Pentru ca daca se imbolnavesc la o zi dupa ce merg la biserica, nu vor pune imbolnavirea pe baza linguritei. Cu alte cuvinte, nu e ca nu se imbolnavesc, ci ca prefera sa creada ca au luat-o din autobuz/tramvai/aiurea.
ce raspuns "argumentat".Oi fi fost ascuns prin casele lor si i-ai auzit ce comentau.

Foarte bine ai zis ca sa ne oprim.Si eu vroiam,dar am hotarat sa traduc si dovezile astea.Tu ai venit pt dovezi si ti le-am dat;ca nu le crezi,e altceva.Oricum,nu am de ce sa-ti dau eu tie dovezi.Le vrei,cauta-le.
Daca stiinta a descoperit acum atomii,nu inseamna ca ii stia dintotdeauna,dar Biblia a vb de ei.Te gandesti la stiinta moderna si uiti cate greseli au facut,pe parcursul anilor.
De fapt,nici nu ai cum sa crezi.Tu ai accepta ca dovada urmatorul lucru:o lume ideala,nimeni sa nu sufere.Cat timp oamenii vor pacatui,asa ceva nu va fi posibil!Trist este ca tu vrei o lume ideala,dar,departandu-te de la credinta,probabil nu o vei obtine pe cea ideala(adica Imparatia Cerurilor).Asa,nu o sa ai nici una din cele 2 lumi.Sper sa iti vina credinta,intr-o zi.
Pt mine,ai spus tot atunci cand ai zis "daca nu vezi cum functioneaza electricitatea,nu inseamna ca nu exista si nu conteaza daca tu crezi sau nu".Diferenta e ca electricitatii nici nu ii pasa daca tu crezi ca ea exista(nici n-are cum),dar lui Dumnezeu ii pasa.