![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Iti cere cumva bani,ca medicii? Citat:
Citat:
Ma refer la mesajele subliminale anti-crestine,bineinteles,nu la cele de genul "cumpara produsul asta". Lasa statisticile,ca oamenii de la tara nu obisnuiesc sa se duca la doctor anual,ca cei de la oras.Nici nu mananca chips-uri si alte prostii atat de mult ca noi.Au legume in curte. Mai bine cauta statistici dintre mediul rural si cel urban,nu asa. Sa vezi ca si fara doctori si sunt mai sanatosi. Citat:
Citat:
Citat:
![]() a nu putea=a nu fi capabil a NU VREA=a nu dori a NU VOI nu este egal cu A NU PUTEA. Citat:
Foarte bine ai zis ca sa ne oprim.Si eu vroiam,dar am hotarat sa traduc si dovezile astea.Tu ai venit pt dovezi si ti le-am dat;ca nu le crezi,e altceva.Oricum,nu am de ce sa-ti dau eu tie dovezi.Le vrei,cauta-le. Daca stiinta a descoperit acum atomii,nu inseamna ca ii stia dintotdeauna,dar Biblia a vb de ei.Te gandesti la stiinta moderna si uiti cate greseli au facut,pe parcursul anilor. De fapt,nici nu ai cum sa crezi.Tu ai accepta ca dovada urmatorul lucru:o lume ideala,nimeni sa nu sufere.Cat timp oamenii vor pacatui,asa ceva nu va fi posibil!Trist este ca tu vrei o lume ideala,dar,departandu-te de la credinta,probabil nu o vei obtine pe cea ideala(adica Imparatia Cerurilor).Asa,nu o sa ai nici una din cele 2 lumi.Sper sa iti vina credinta,intr-o zi. Pt mine,ai spus tot atunci cand ai zis "daca nu vezi cum functioneaza electricitatea,nu inseamna ca nu exista si nu conteaza daca tu crezi sau nu".Diferenta e ca electricitatii nici nu ii pasa daca tu crezi ca ea exista(nici n-are cum),dar lui Dumnezeu ii pasa.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 22:52:17 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|