Citat:
În prealabil postat de valy72001
Pastorii ”nostrii”? Pai ce ar fi sa te bag si eu in oala cu BC?
Preotii nu ”indoctrineaza” pentru ca sunt destul de pe langa. Au insa alte preocupari. Legate de partea financiara. Cei mai multi au ales o meserie buna si banoasa. Eram sa fac si eu la fel. Multumesc Domnului ca ma ferit!.
|
Hai sa lasam vrajala legata de bani...o familie a trebuit sa vanda 2 vaci ca sa poata plati pe cei 3 pastori carea au venit sa le inmormanteze matusa...
... cazul cu Tipei , te rog sa-l cauti...
sa nu mai vb despre VILELE pastorilor si de masinile de lux ...
Tu ai vrut sa te faci preot ? Stie D-zeu de cine are nevoie si de cine nu .
Si Satana are slujitorii lui , sa stii asta .
Citat:
Mergem intr-o discoteca? Sa vezi cati sunt NP indoctrinati si cati fii ai intunericului sunt acolo? Daca nu, intr-un penitenciar? In bodegi si baruri? La bordeluri? In Senat sau Parlament? Unde sunt fii intunericului si de ce nuanta religioasa sunt? Ei sunt Biserica?.
|
Dragul meu am fost la discoteca cand am fost mai tanar intr-un sat unde jumatate is O si jumatate baptisti...mare mi-a fost mirarae cand am vazut ca tineri proveniti din familii nascute baptiste frecventa discoteca si stateau cu sticla de bere in mana...
O familie de penticostali criticau manelele...m-am dus pana la ei iar unul dintre ei spala masina si asculta manele la radio-casetofonul din masina ...cand m-a observat i-a dat incet...
Un "pocait" varstnic a fost criticat de fratele sau care-i spunea : - De ce bei ma, ca tu esti pocait ?'" la care ii raspunde :"- Cine ar sti ca beau daca nu m-ar vedea sotia cu baiatul?"
...si exemplele ar continua...
Nu mai vb in numele celorlalti "pocaiti" , daca vrei vb despre tine...
Citat:
Satana a reusit sa risipeasca turma inca de mult timp nu din secolul 15 incoace. Vrei sa spui ca Biserica a fost PURA pana la 1054? si ca Satana a somat? .
|
Citeste pasajele Biblice unde se vb despre venirea PROOROCILOR MINCINOSI , INVATATORI MINCINOSI si ANTIHRISTI , si o sa vezi ca ceea ce s-a petrecut dupa sec 15 este mana diavolului.
Citat:
Sunt numeroase si mult mai aproape de Dumnezeu sunt oamenii din ele. Majoritatea au o experienta si o traire spirituala puternica in urma parasirii a ceea ce numesti dumneata Biserica si este descrisa mai sus..
|
NU am gasit oameni atat de batjocoritori , de habotnici , de fatarnici , plini de mandrie ca NP...de ce oare ?
"diavolul i-a spus Evei: mananca ca nu vei muri ..." ....si diavolul spune crede in D-zeu si te Boteaza si vei fi mantuit...e suficient botezul si credinta...
NP duc oamenii la trandaveala fata de suflet.
Citat:
PS: Ai grija ca minimalizezi importanta Cuvantului lui Dumnezeu - Biblia. Studiul Bibliei si rugaciunea fac mai mult decat toata Traditia si Sfintii ei la un loc. Dumnezeu nu intoarce spatele unui cautator sincer al Adevarului. Totusi Duhul Sfant inca mai lucreaza.
|
Eu nu neg studierea Bibliei , dar neg studierea ei fara un indrumator .
Eu nu cred ca lui D-zeu ii place multitudinea de SECTE aparute in urma Studierii Bibliei eronat...
Sunt mai multe ADEVARURI in BIBLIE ? Ca fiecare cult considera ca sunt detinatoare a Adevarului ...
"Eu sunt Calea , Adevarul (nu Adevarurile) si Viata" a spus Iisus...SAU..."Un Domn , o credinta (NU mai multe credinte) , un botez".
Duhul Sfant intr-adevara lucreaza , dar trebuie sa recunoastem ca si duhul satanei lucreaza...
...mare grija, ...