![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Preotii nu ”indoctrineaza” pentru ca sunt destul de pe langa. Au insa alte preocupari. Legate de partea financiara. Cei mai multi au ales o meserie buna si banoasa. Eram sa fac si eu la fel. Multumesc Domnului ca ma ferit! Citat:
Satana a reusit sa risipeasca turma inca de mult timp nu din secolul 15 incoace. Vrei sa spui ca Biserica a fost PURA pana la 1054? si ca Satana a somat? Citat:
PS: Ai grija ca minimalizezi importanta Cuvantului lui Dumnezeu - Biblia. Studiul Bibliei si rugaciunea fac mai mult decat toata Traditia si Sfintii ei la un loc. Dumnezeu nu intoarce spatele unui cautator sincer al Adevarului. Totusi Duhul Sfant inca mai lucreaza. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
... cazul cu Tipei , te rog sa-l cauti... sa nu mai vb despre VILELE pastorilor si de masinile de lux ... Tu ai vrut sa te faci preot ? Stie D-zeu de cine are nevoie si de cine nu . Si Satana are slujitorii lui , sa stii asta . Citat:
O familie de penticostali criticau manelele...m-am dus pana la ei iar unul dintre ei spala masina si asculta manele la radio-casetofonul din masina ...cand m-a observat i-a dat incet... Un "pocait" varstnic a fost criticat de fratele sau care-i spunea : - De ce bei ma, ca tu esti pocait ?'" la care ii raspunde :"- Cine ar sti ca beau daca nu m-ar vedea sotia cu baiatul?" ...si exemplele ar continua... Nu mai vb in numele celorlalti "pocaiti" , daca vrei vb despre tine... Citat:
Citat:
"diavolul i-a spus Evei: mananca ca nu vei muri ..." ....si diavolul spune crede in D-zeu si te Boteaza si vei fi mantuit...e suficient botezul si credinta... NP duc oamenii la trandaveala fata de suflet. Citat:
Eu nu cred ca lui D-zeu ii place multitudinea de SECTE aparute in urma Studierii Bibliei eronat... Sunt mai multe ADEVARURI in BIBLIE ? Ca fiecare cult considera ca sunt detinatoare a Adevarului ... "Eu sunt Calea , Adevarul (nu Adevarurile) si Viata" a spus Iisus...SAU..."Un Domn , o credinta (NU mai multe credinte) , un botez". Duhul Sfant intr-adevara lucreaza , dar trebuie sa recunoastem ca si duhul satanei lucreaza... ...mare grija, ... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 11:31:35 |
| Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 13:02:02 |
| Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 19:06:16 |
| O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 03:20:05 |
|
|