Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Pai o fusta de iarna cum trebuie costa doua milioane. Daca nu ai de gand sa o porti decat la biserica, si bineinteles ca nu poti sa cumperi doar una ca nu mergi in uniforma, din punct de vedere material este un efort considerabil. Apoi iti mai trebuie si niste cizme, ca nu merg ghete, care sa se potriveasca cu fusta, etc, si ele-s alte doua-trei milioane...E mai greu sa iti permiti. Si chiar daca imi permit, tot nu mi se pare normal sa dau o gramada de bani pe haine care le port o data pe saptamana.
|
Poate ca o sa enervez lumea aici.. dar de ce sa nu mergi cu aceeasi fusta?
Eu sunt purtatoare de pantaloni. Si cand am inceput sa merg la biserica am avut mari pb din acest motiv si nu aveam nici bani de fuste.. dar nici nu am mers in pantaloni.
Am cautat si pana la urma am primit o fusta lunga de la cineva.. ei, aceea a fost fusta mea de biserica o buna bucata de vreme. Si era cu doua numere mai mari.
Acum am multe fuste, dar doar doua le port la biserica (uniforma, cum spui).. si sunt modeste (in bani romanesti nu a fost nici una peste 50 lei noi). Pentru ca mi-e jena sa port haine scumpe cand Dumnezeu stie cat valorez eu in realitate. Doar cand ma impartasesc port haine de sarbatoare, altfel, nu prea. (Am trecut si eu prin etapa cand purtam pantofi de designer si fuste scumpe, primeam complimente pt incaltaminte sau haine, ma angajam in discutii despre moda etc... acum este ceva mai bine).