Citat:
În prealabil postat de
AteulCelRau
Salutare, vazand ca altcineva a luat steagul ratiunii si al argumentelor (thanks stereox), si pentru ca am promis ca nu mai dezbat cu voi.
În prealabil postat de REBUS 
Vestea cea bună
Mai devreme sau mai târziu vei fi un fiu a lui IISUS HRISTOS
Biserica – trupul lui HRISTOS – ne învață că pe unul ca tine să-l considerăm “păgân sau vameș”, adică să-ți purtăm noi necunoașterea ta până când Luca 17, 20 – 21
Ca să ajungi acolo, poți să fi chiar mai dur, dar numai cu tine însuți dacă nu vei înțelege mesajul tainic al pildelor.
Când vei simții nevoia de a înțelege Biblia, mai ales varianta ortodoxă, trebuie să ști că nu mai ai cale de întoarcere până nu vei găsi INIMA LUMINII LUI HRISTOS. Luca 14, 28 – 30
PAce casei acesteia lucA X / V
Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau
De cate ori ti-au spalat creierul si te-au batut in cap cu aceste cuvinte biserica pana ai ajuns sa spui si tu automat? TU si toti oamenii care vorbesc asa imi suna a oameni dereglati mintal, care parca au fost traumatizati de ceva grav si acuma nu mai stiu cei cu ei si nu sunt capabili decat sa repete la nesfarsit aceleasi fraze obosite, ca si cum au pierdut orice urma de personalitate si caracter si tot ce a ramas e limba de lemn repetata ala nesfarsit into minte goala si cu un ecou teribil.
|
Îți mulțumesc pentru că :
- găndești pentru mine
- îți iubești vrășmașii
- mă respecți mai mult ca pe tine
- te-ai jertfit pentru mine
- nu am primit fericirea automat
Fericiți veți fi voi când vă vor ocărâ și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea.
Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri, că așa au prigonit pe cei dinainte de voi. MAT
Citat:
În prealabil postat de
AteulCelRau 
Iar fercirea de ce sa fie o rasplata? chiar esti asa de lacom, asa de masochist? Fericirea e lucrul care ar trebui sal aiba oricine automat, de ce ai priva pe cineva de fericere si sai faci treaca prin nush ce icnercare pentru ea, copii nu sutn ferciti din natura? ar trebuisai chinuim si sai lasam sa fie ferciti numai daca fac nush ce munca?
Apropo,
“Vestea cea bună” a început,
motiv pentru care te rog să păstrezi toate observațiile tale că poate mai târziu îți vor fi de folos lucA 17, 3 – 4
Căci gândurile mele nu sunt ca gândurile voastre și căile Mele ca ale voastre, zice Domnul.