View Single Post
Vechi 06.01.2010, 21:40:25
Ioan-Victor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Iar fara suparare dar:

"Pentru fiecare zi traita in plus
Ii multumesc Mantuitorului Iisus

...

Fericirea trebuie sa fie o rasplata,
nu un scop. "

E o aberatie de afirmatie cum mai rar vad. Peste 5 miliarde de oameni traiesc fara Iisus nici o problema , din care sute de milioane traiesc mai bine si mai ferictit decat tu poti spera vreo data. Iar fercirea de ce sa fie o rasplata? chiar esti asa de lacom, asa de masochist? Fericirea e lucrul care ar trebui sal aiba oricine automat, de ce ai priva pe cineva de fericere si sai faci treaca prin nush ce icnercare pentru ea, copii nu sutn ferciti din natura? ar trebuisai chinuim si sai lasam sa fie ferciti numai daca fac nush ce munca? Gandesti bolnav sincer. Nu ar fi toata luema mai buan daca am fi toti ferciti? ce minte sucita ar vrea neaparat c a lumea sa faca cceva speciall sa o obtina? SI asa viata e grea si mai vrei si incercari sau munci pentru a obtine fericire ca asa ti sa sculat tie?
Iar afirmatie ca nu e un scop e aberatie cum nu am mai auzit nicaieri, fercirea este scopul suprem, dincolo de asta chiar ca nu e nimc bun. Si tu desi nu admiti cauti fericire, de asta esti credincios. Deci fericrea este un scop si chair cel mai maret scop pedeasupra.

DEci dupa logica nu numai ca ar trebuie sa mucim grei sau sa trecem prin nush ce icnercari ca sa obtinem fercire, dar pe deasuprea nici nu ar trebuie sa o cautam? Apai auntci ce am face cu toti am trai vieti mizerabile is fara sens, fara nici o bucurie nicaieri? Chiar asta e conceptul tau despre viata? si mai indraznesti sa-mi spui mie despre viata cand defapt tu nu stii ce-i cu tine?
s
Si pun pariu ca te creadeai asa de destept pentru afirmatia asta, de asta ti-ai si pus-o ca sig, esti penibil si exemplul tipic de crestin care gandeste prea mult, dar si prost pe deasurpa si se chinue cu nonsensuri aberante.
Asta e mentalitatea mea...Scopul meu nu e fericirea, ci linistea...Fericirea ar trebui sa fie un bonus...De asemenea nu cred ca stie cineva care e adevarata fericire, deci prin urmare nu ai cum sa iti doresti ceva de care nu prea ai habar...Cred ca prin oleaca de indurari, fericirea va parea mai mare la sfarsit...Dar astea is valabile in cazul meu...Oi fi si masochist... Cat despre multumirile pe care le aduc Mantuitorului, mi se pare normal ca in calitate de crestin sa multumesc Celui ce ma ocroteste...Nu ma intereseaza daca altii traiesc mult mai bine decat mine...