nu metal? Eu credeam ca ai scris rapid si ai inversat literele cuvantului "un"

Uai, dar cate mai sunt?! LB a fost formatia mea preferata in liceu si nici nu stiu ce tip de rock canta! E adevarat ca melodia aceea a lui LB nu e metal. Mie mi se pare ca aduce mai mult a unui hip hop (poate old school - sau cine stie ) si ceva gen de mixare a carui nume nu il stiu.
Da, melodia lui Lennon e imens discutabila. Ai inteles perfect ceea ce ziceam. Mai ales ca i se pot face reprosuri cu: droguri, conxiuni cu Sai Baba si yoga, aluzii la masonism si simboluri oculte si masonice. Insa, in acest caz, eu sunt de parere, parerea mea personala, ca melodia
NU reprezinta o melodia primejdioasa, sau "necurata" cum zicea cineva pe forum. E o melodie de pace si infratire. Putem insa sa cautam nod in trestie, sa privim orice cu ochi diavolesti, si vom ajunge sa gasim nodul in trestie si sa gasim bucatica aceea de diavol de oriunde. Si pentru ca ai ajuns la ele prin propria deductie, inductie si judecata, culmea, toate par plauzibile cum zici tu!

Putina cumpatare!
Cat despre Ulver, recunosc ca m-am aventurat prea departe ca spun cinic: este rock. Poate ca e muzica ambientala. Aici sunt niste fragmente dintr-o carte:
Citat:
The music of Ulver is imposible to easily categorize - although it is firmly rooted in Black Metal - and they have even released one album (Evening songs), recorded solely with acoustic instruments. The result is a collection of haunting, baroque songs which lie somewhere between traditional Norse Folk music and Classical. Ulver are equally competent at creating blinding and aggressive electrified Black Metal. They also strongly identify with Satanism.
|
Inca o data, cer sa imi spui despre studierea ta a rockului.