![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu metal? Eu credeam ca ai scris rapid si ai inversat literele cuvantului "un"
![]() Da, melodia lui Lennon e imens discutabila. Ai inteles perfect ceea ce ziceam. Mai ales ca i se pot face reprosuri cu: droguri, conxiuni cu Sai Baba si yoga, aluzii la masonism si simboluri oculte si masonice. Insa, in acest caz, eu sunt de parere, parerea mea personala, ca melodia NU reprezinta o melodia primejdioasa, sau "necurata" cum zicea cineva pe forum. E o melodie de pace si infratire. Putem insa sa cautam nod in trestie, sa privim orice cu ochi diavolesti, si vom ajunge sa gasim nodul in trestie si sa gasim bucatica aceea de diavol de oriunde. Si pentru ca ai ajuns la ele prin propria deductie, inductie si judecata, culmea, toate par plauzibile cum zici tu! ![]() Cat despre Ulver, recunosc ca m-am aventurat prea departe ca spun cinic: este rock. Poate ca e muzica ambientala. Aici sunt niste fragmente dintr-o carte: Citat:
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 07.01.2010 at 02:03:17. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|