View Single Post
Vechi 07.01.2010, 02:12:58
Ioan-Victor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de moshu Vezi mesajul
nu metal? Eu credeam ca ai scris rapid si ai inversat literele cuvantului "un" Uai, dar cate mai sunt?! LB a fost formatia mea preferata in liceu si nici nu stiu ce tip de rock canta!

Da, melodia lui Lennon e imens discutabila. Ai inteles perfect ceea ce ziceam. Mai ales ca i se pot face reprosuri cu: droguri, conxiuni cu Sai Baba si yoga, aluzii la masonism si simboluri oculte si masonice. Insa, in acest caz, eu sunt de parere, parerea mea personala, ca melodia NU reprezinta o melodia primejdioasa, sau "necurata" cum zicea cineva pe forum. E o melodie de pace si infratire. Putem insa sa cautam nod in trestie, sa privim orice cu ochi diavolesti, si vom ajunge sa gasim nodul in trestie si sa gasim bucatica aceea de diavol de oriunde. Si pentru ca ai ajuns la ele prin propria deductie, inductie si judecata, culmea, toate par plauzibile cum zici tu! Putina cumpatare!

Cat despre Ulver, recunosc ca m-am aventurat prea departe ca spun cinic: este rock. Poate ca e muzica ambientala. Aici sunt niste fragmente dintr-o carte:

Inca o data, cer sa imi spui despre studierea ta a rockului.
Dai pe wiki la hard rock si o sa vezi ca are la subgenres heavy metal...La randul lui, heavy metal mai multe alte subgenres...
Despre studierea rockului ce pot sa spun...L-am trait mai mult...Eram obsedat sa gasesc trupe noi cu un sound mai bun si asa am ajuns sa ma documentez despre multe trupe de rock si pana la urma si despre majoritatea tipurilor de rock si metal...Am ajuns pana in punctul cand am vrut sa imi impun sa nu mai ascult muzica satanista...Am dat de rock crestin...Din dorinta de a afla daca muzica asta e si ea satanica am inceput sa ma documentez despre legaturile dintre ocultism si muzica...Si n-am aflat tocmai lucruri imbucuratoare...Iar de aici urmeaza foarte multe lucruri de semne sataniste in videoclipuri, comportamentul cantaretilor ce se aseamana celui al posedatilor, ritualuri masonice inainte de lansarea unui disc etc.
Uite-te la filmul asta...Mie mi s-a parut exceptional...Am gasit raspunsuri la foarte multe intrebari de-ale mele...E cam vechi dar e vizibil cat de cat...
http://www.ortodoxtv.com/filme-video...uzica-rock.php

Last edited by Ioan-Victor; 07.01.2010 at 02:15:59.