View Single Post
Vechi 07.01.2010, 14:21:50
padreati padreati is offline
Member

Data înregistrării: 22.12.2009
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rozerin Vezi mesajul
nu o da din una in alta raspundemi la intrebare !!!ea este botezata cum de mai este si musulmanca?si te rog uitate in europa ce au facut romani!!sint destule cazuri.cit despre barbati musulmani afirmi ca sint curvari dar romani cum sint?mereu se specifica ca musulmani au mai multe neveste dar romani nu au amante ?binenteles care au ceva in buzunare.si rapunde la intrebarea care ti-am pus-o!! si am uitat sa iti mai spun nici un coran nu scrie ca daca fata iti pateaza fata nu trebuie sa o omori.daca omori pe cineva este ca si cum ai omori intreaga omenire iar cind poti salva o viata este ca si cum ai salva intreaga suflare.si raspunde si la 2 intrebare. cum erau inainte fetele acum 60 de ani ?ca acum?
1. Ea a afirmat ca este botezata, dar ca taica-su nu stie. Nu stii sa citesti? Citeste atunci ce scrie ea!
2. Nu am spus ca musulmanii sunt intr-un fel sau altul! Am spus ca, oriunde in lumea asta, in orice cultura, religie sau tara, exista oameni imorali! Si am mai spus ca NU caracterizeaza acea religie sau civilizatie!
3. Ma uit in Europa si vad ce fac romanii. Mai vad si ce fac si musulmanii. Mai vad ce fac si nemtii, englezii si toti! Este legata de punctul 2, cei faradelege NU caracterizeaza tara, religia din care fac parte.
4. Nu stiu ce scrie in Coran. Dar stiu ca in legea statelor musulmane exista legalizata crima pentru onoare! Nu te face ca nu stii! Tu singura spui intr-un post anterior " sa dea foc la casa, dar sa nu iti pateze fata"! Deci stii bine la ce ma refer! Este o mentalitate care duce usor la crima si care este legala in majoritatea statelor musulmane! De ce te faci ca nu stii?
5. Cei din tarile musulmane care omoara "pentru onoare" au citi ei Coranul? Au citit si ei ca a salva o viata este ca si cum ai salva intreaga suflare?
6. As vrea sa te intreb si eu ceva pe tine. Sa presupunem ca ai o fata care vrea sa se marite cu un crestin sau orice alta confesiune. Asa a gasit ea de cuviinta, are poate motivele ei. Tu ai omora-o sau ai pune pe cineva sa o omoare?