Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2010, 14:02:29
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de padreati Vezi mesajul
Nu ma intereseaza pe cine ai cunoscut tu si cu cine umbli. Faptul ca ai vazut familii sau oameni imorali nu iti da nici un drept sa spui ca asa e crestinismul. Sau ai de gand sa imi spui ca voi nu aveti hoti? Sau nu exista musulmani curvari? Sau nu exista musulmani fara morala? Si daca aveti uscaturile voastre inseamna ca eu as avea dreptate sa spun ca sunteti niste curvari, imorali, ucigasi sau altfel? Vezi bine ca nu. Asa ca te rog sa te abtii de la astfel de judecati, nu uscaturile caracterizeaza o cultura, religie sau civilizatie.

Insa exista o realitate mult mai crunta. Ai auzit dumneata de honor killing? Sa nu imi spui ca nu ai auzit sau ca nu stii ce este asta. Trebuie sa stii de vreme ce mai toate state musulmane au asa ceva in legislatie! Nu vorbim de accidente, de exceptii! Vorbim de legislatie! De legea dupa care sunt judecati toti mebrii acelui stat!. Nu imi spune ca nu este adevarat ca stii bine ca am dreptate.

Ei bine, voi acceptati prin legislatie ca poti omora pe cineva "sa isi pastreze onoarea", noi nu putem accepta asa ceva! Ei bine, de asa ceva se teme fata asta. Indiferent daca este sau nu musulmana. Indiferent. Ii este teama ca tatal ei va actiona asa, pe motive intemeiate. Statele musulmane accepta asa ceva! Ce vrei mai mult?
nu o da din una in alta raspundemi la intrebare !!!ea este botezata cum de mai este si musulmanca?si te rog uitate in europa ce au facut romani!!sint destule cazuri.cit despre barbati musulmani afirmi ca sint curvari dar romani cum sint?mereu se specifica ca musulmani au mai multe neveste dar romani nu au amante ?binenteles care au ceva in buzunare.si rapunde la intrebarea care ti-am pus-o!! si am uitat sa iti mai spun nici un coran nu scrie ca daca fata iti pateaza fata nu trebuie sa o omori.daca omori pe cineva este ca si cum ai omori intreaga omenire iar cind poti salva o viata este ca si cum ai salva intreaga suflare.si raspunde si la 2 intrebare. cum erau inainte fetele acum 60 de ani ?ca acum?

Last edited by rozerin; 07.01.2010 at 14:06:58.

Tags
musulmanca-crestin

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox Persoana Botezul 33 01.10.2014 15:58:28
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
Interzisa Psaltirea?? laviniag23 Rugaciuni 79 25.05.2012 22:43:34
casatoria crestin-musulman ellysgiulia Despre Vecernie 254 15.10.2010 18:42:44
Cum si unde ar trebui sa-si petreaca un crestin cumpana dintre ani ? L.sorin Generalitati 78 25.01.2009 14:38:01