View Single Post
Vechi 07.01.2010, 19:36:28
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Cred ca poti sa te impartasesti in perioada Nasterii Domnului si pana la Boboteaza si Sfantul Ioan,chiar daca nu postesti,insa e clar ca daca vrei sa te impartasesti nu trebuie sa ai relatii conjugale.Si daca vrei sa te impartasesti in perioada asta de mai multe ori ,trebuie sa mananci moderat,chiar daca de dulce.
Relatii trupesti nu ai voie de sarbatori si in post,asta e o alta discutie,insa daca totusi faci asta,atunci sa nu te impartasesti in perioada aceea.Cei care se impartasesc des,nu trebuie sa aiba relatii trupesti dese!
Deocamdata observ la tine ca nu ai o dorinta sa te impartasesti des.Nu e nimic rau in asta.Altii vor sa se impartaseasca mai des.Daca o fac fara mandrie este foarte bine.
Eu sincer as dori sa fie cat mai multa lume care sa se impartaseasca des,si sa nu mai fie slujbe la care sa nu se impartaseasca nimeni!
Uf, mereu apare problema asta a relatiilor conjugale.. de ce considera unii ca relatia conjugala ar fi mai incompatibila cu impartasania chiar decat mancarea de dulce? Mie mi se pare ca nu corespunde cu conceptia ortodoxa despre sfintenia casatoriei.
Inteleg, exista si post in relatia conjugala. Dar de ce sa tinem post si de sarbatori?