View Single Post
Vechi 09.01.2010, 13:23:08
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Datarea cu carbon e depasita de zeci de ani. Au fost datate cu carbon tesaturi care se stiau de zeci de ani si au dat mii. Asa incat permite-mi sa ma indoiesc de aceste "dovezi stiintifice".
Vb si eu de ceea ce stiu. E adevarat ca datarea cu carbon a avut unele rezultate contradictorii, dar nu intr-o masura in care ar putea sa o excluda ca metoda stiintifica. Este o metoda stiintifica, si una care intr-un foarte mare numar de caz reuseste. Afirmatia ca datarea cu carbon e gresita doar pe seama unor catorva cazuri in care a dat gres este una gresita. La fel, informatia ca ea are exactitate de pana la 5000-6000 de ani, asa cum cred unii teologi, si folosirea acestei informatii pentu a arata ca ea functioneaza doar pana in momentul crearii pamantului, adica acum 6000 de ani, este gresita. (Timpul de injumatatire a carbonuluieste de 6000 de ani, nu perioada lui maximare de estimare a vechimii). http://ro.wikipedia.org/wiki/Datarea_cu_carbon

Citat:
În prealabil postat de Adriana-Simona Vezi mesajul
Ok, poate nu am formulat bine: inca se stia de dinozauri, doar ca nu ii chema asa.
Aveau alt nume, dar oricum, erau exagerari are soparlelor, dragonilor Komodo, serpilor, cometelor, Caii Lactee, oamenilor urati, si poate chiar a demonilor.
Citat:
Daca nu ar fi fost nu s-ar fi povestit, nu?
Oricum ai scos citatul din context. Nu e prea frumos caci lasa liber la interpretari.
A fost odata ca niciodata... Ca de n-ar fi, nici nu s-ar povesti.
Harap Alb si calul lui vorbitor cu aripi (putea sa zboare), savurau cate o dusca de apa vie la carciuma din mijlocului taramului celuilalt. (Calul nu avea voie alcool, baba Cloanta i-a spus ca il afecteaza la rinichi; iar Harap Alb nu putea bea pentru ca el... conducea). Toti zmeii si zgriptorii din carciuma radeau pe seama asta de ei. Harap Alb se uita putin mahnit la el, apoi, smechereste, se strecura sub masa de clestar. Se dadu de 3 ori peste cap si se transforma in tantar. Apoi reusi o isprava minunata: ii infecta pe toti din carciuma care rasesera de el cu HIV. (HIV-ul il primise de la Ileana Cosanzeana, care deveni sotia lui + 3 castele unul de aur, de argint si celalalt de arama, in urma bataliei lui cu Fat Frumos. In aceasta batalie muri de vreo 2-3 ori, insa Ileana il invie cu apa vie si cele 3 surcele magice, furnica cu care vorbise il ajutase sa aleaga macul de orz, si pe corb il convinsese argumentativ sa ii arunce o cofa de apa pe scafarlia-i inflacarata de vuitetul si focul luptei.) Cand auzira zgriptorii si zmeii si aurolacii ce erau in carciuma ca au HIV, s-au adunat toti, si si-au aruncat buzduganele in sus, cale de 4 poste (ba inca unul a ajuns pe soare), si le-au venit inapoi pe crestete, omorandu-i.
Citat:
La fel si chestia cu timpul. Nu e new-age faptul ca noi habar n-avem, desi pretindem ca le stim pe toate. E chestie de bun simt.
Timpul, la fel ca si dinozaurii e o chestie despre care noi nu vom stii niciodata exact ce si cum a fost.
Ba da, este; daca urmaresti orice documentar cu calendarul maias si sfarsitul lumii in 2012 o sa iti regasesti vorbele (si superstiile). Cu dinozaurii stim ce a fost. Au fost exterminati toti acum 65 de milioane de ani. Nu se stie cum, insa. Ori de un meteor, ori de un vulcan.
Citat:
Insa ce ni se spune la TV e doar manipulare si spalare de creiere.
Facuta de catre cine, ma rog?

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote