![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Si intr-adevar, se pare ca dinozauri, poate mai pitici, au trait pana recent. La noi - in Transilvania - au fost descoperiti dinozauri pitici, ceea ce arata ca dinozaurii s-au adaptat pana recent, cand au disparut de tot. |
|
|||
|
|||
![]()
Ne arati si noua poze sau ceva cu acesti pitici.?
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze,unul pitic era Ceausescu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai departe Ok, am facut o facultate, te rog sa te documentezi putin inainte de a scoate ineptii. Probabil ai auzit tu ca au fost descoperite ramasite de dinozauri pitici in Transilvania, da, asa e, si anume in Tara Hategului. Ceea tu nu ai retinut este ca ei au trait in teritoriul care AZI reprezinta Hategul, nu in perioada istorica a acelei zone. Am facut facultatea de geografie si cred ca sunt intr-o "oarecare" masura sa spun ca in trecutul geologic (adica in urma cu zeci de milioane de ani), actualul teritoriu al Tarii Hategului avea alta configuratie a reliefului, la un moment dat era inconjurata de ape, ceea ce a dus la o izolare temporara. Eu incerc din rasputeri sa impac stiinta cu religia, mai ales pentru mine insumi, ceea nu cred ca e un lucru condamnabil, iar unii din voi veniti si aruncati chifle de astea de grupa pregatitoare, cel mai rau fiind ca nu glumiti cand o faceti, ci sunteti convinsi ca asa e, ignorand date stiintifice clare. E trist... Nu te intereseaza stiinta, ok, daca vrei totusi sa spui ceva, documenteaza-te macar. Eu cand vorbesc despre religie m-am documentat catusi de putin. Vorbesc despre ceea ce m-am documentat. Despre restul, tac. Numai bine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iata un link: http://www.worldwideflood.com/ark/cargo/cargo.htm In acelasi site veti gasi gramezi de studii facute nu de mine pacatosul ci de oameni de stiinta. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Judeca fiecare cum vrea, acest calcul e in mare si dupa cum am spus, nu e posibil ca TOATE animalele de pe pamant pe perechi sa fi intrat in arca. Daca vreti sa sustineti contrariul, puteti sa o faceti. Fizic e imposibil. Ideea mea rezida in faptul ca ceea ce scrie in Biblie nu trebuie luat in multe cazuri ad literam, a fost scrisa acum mii de ani, ce e asa greu de inteles? Nivelul de intelegere al oamenilor de atunci era redus, pentru ei "planeta" era cat cunosteau ei, ca sa nu mai zic de faptul ca nici nu concepeau faptul ca planeta e sferica. Iar in ceea ce priveste religia, faptele relatate in Biblie unele sunt plauzibile, altele nu, dar ideea e ca nu cred orbeste. A crede orbeste, indiferent de domeniu, e contra firii, vorba aia. Explicatii sunt, dar nu trebuie sa ne plafonam in dogme pentru a ajunge la ele, nu? Acolo pe link am gasit urmatoarea afirmatie: "If miraculous intervention in Noah's day overruled the laws of physics, then calculations are a waste of time." Adica, in cazul in care interventia miraculoasa (a lui Dumnezeu) ar fi incalcat legile fizicii, atunci calculele sunt de prisos. Atunci multe alte evenimente au fost numai interventii divine. Si gata explicatiile :) Eu insa am analizat doar ce scrie in Biblie. La aia m-am referit. Putea sa scrie bine mersi, Dumnezeu a facut ca toate animalele de pe pamant (inclusiv ursi polari, animale de pe alte continente) au fost teleportate instant in arca si miscorate pentru a avea toate loc. Nu am mai avea aceasta dezbatere. In final zic atat: cred ca ceea ce relateaza Biblia s-a intamplat, dar nu exact asa cum scrie. Last edited by Golbi_; 08.01.2010 at 20:13:18. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar daca animalele respective erau sub forma de celule? Ma gandesc si eu....
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Atunci nu mai era nevoie de o arca asa de mare, nu? :) Iar ca animalele sub forma de celule (embrioni) sa supravietuiasca, e nevoie de conditii speciale, nu o arca in care s-au facut "cuiburi".
|
|
||||
|
||||
![]()
punem la indoiala ceea ce Dumnezeu a facut. si pt ce? pt ca am invatat si noi cate ceva prin scoli, aici, pe pamantul asta minuscul si gata, ne comparam cu divinitatea.... daca am trai 1000 de ani nu ar fi de ajuns sa invatam despre tot ce exista in Univers.... daca scrie in Biblie asa e. Alte probleme ar trebui sa ne preocupe; de exemplu, perfectionarea/imbunatatirea noastra ca fiinte de lumina (caci in fond nu suntem decat o parte din energia infinita numita Dumnezeu), sa ne debarasam de tot ceea impiedica evolutia noastra spirituala, etc... de aceea nici nu nu putem comunica inteligibil unii cu altii, pentru ca suntem rupti de Fiinta Divina; am ajuns "independenti" si ne comportam ca stapani: ai vietii noastre, uneori si a altora....
Cu noi este Dumnezeu, Intelegeti neamuri si va plecati Caci cu noi este Dumnezeu Last edited by marioad24; 09.01.2010 at 12:13:12. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Harap Alb si calul lui vorbitor cu aripi (putea sa zboare), savurau cate o dusca de apa vie la carciuma din mijlocului taramului celuilalt. (Calul nu avea voie alcool, baba Cloanta i-a spus ca il afecteaza la rinichi; iar Harap Alb nu putea bea pentru ca el... conducea). Toti zmeii si zgriptorii din carciuma radeau pe seama asta de ei. Harap Alb se uita putin mahnit la el, apoi, smechereste, se strecura sub masa de clestar. Se dadu de 3 ori peste cap si se transforma in tantar. Apoi reusi o isprava minunata: ii infecta pe toti din carciuma care rasesera de el cu HIV. (HIV-ul il primise de la Ileana Cosanzeana, care deveni sotia lui + 3 castele unul de aur, de argint si celalalt de arama, in urma bataliei lui cu Fat Frumos. In aceasta batalie muri de vreo 2-3 ori, insa Ileana il invie cu apa vie si cele 3 surcele magice, furnica cu care vorbise il ajutase sa aleaga macul de orz, si pe corb il convinsese argumentativ sa ii arunce o cofa de apa pe scafarlia-i inflacarata de vuitetul si focul luptei.) Cand auzira zgriptorii si zmeii si aurolacii ce erau in carciuma ca au HIV, s-au adunat toti, si si-au aruncat buzduganele in sus, cale de 4 poste (ba inca unul a ajuns pe soare), si le-au venit inapoi pe crestete, omorandu-i. Citat:
Citat:
adevarata credinta, dragoste |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este de actualitate ? (intrebare pentru bucuresteni in special) | rasofor | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.07.2012 13:37:16 |
Concurs cu premiu special: Un pelerinaj la Athos | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 21 | 10.02.2009 20:24:33 |
adresat celor din strainatate | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 71 | 13.07.2008 00:33:31 |
|