View Single Post
Vechi 12.01.2010, 17:30:56
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Da, mai Andrusca, dar cine esti tu sau eu ca sa ne dam cu parerea in fata Dumnezeului Cel Viu?
Iti dai seama ca si ei se bazeaza tot pe faptul ca nu Dumnezeu ci un muritor ii judeca.

Ia sa ne intoarcem la Dumnezeu si sa udam rugurile cu galeti de apa precum Marele sfint Ilie pentru a vedea CINE MINTE?
Daca nu se aprind cu apa pe ele inseamna ca MINT! si astfel trebuie sa facem cum vrea Dumnezeu, sa-i trimitem la plimbare!

De ce oare nu avem destula credinta sa facem asta?
Nu am spus ca as crede sau nu acest gen de afirmatii, chiar nu judec, nu ma intereseaza si nici nu intentionez sa fac ceva pentru a-i depista pe cei care mint sau care au mintit de-a lungul timpului..pentru ca eu cred ca orice om greseste de-a lungul timpului, dar ceea ce conteaza cel mai mult e viata lor in general si binele pe care l-au sadit in sufletele credinciosilor, bine pe care nu prea il putem noi evalua.

Oare conteaza atat de mult ce a facut X Ierarh, cand Ortodoxia este atat de bogata in credinta si sfintenie?

Din partea mea si 90% din Ierarhi daca ar fi jalnici, tot nu ar conta..pentru ca pentru mine tot cei 10% ar fi reprezentantii a ceea ce trebuie sa fie Ortodoxia...
Reply With Quote