Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2010, 17:22:59
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei_im Vezi mesajul
Eu n-am vazut "bubele" vechi-testamentare pe care le pomenesti la IPS Bartolomeu. am vazut un ierarh cu coloana vertebrala, un adevarat marturisitor, indiferent ce a facut sau nu in trecut. ma intreb si eu, daca parintele Arsenie Papacioc, care II ESTE DUHOVNIC, i-a iertat totul, noi de ce sa fim mai presus?
Da, mai Andrusca, dar cine esti tu sau eu ca sa ne dam cu parerea in fata Dumnezeului Cel Viu?
Iti dai seama ca si ei se bazeaza tot pe faptul ca nu Dumnezeu ci un muritor ii judeca.

Ia sa ne intoarcem la Dumnezeu si sa udam rugurile cu galeti de apa precum Marele sfint Ilie pentru a vedea CINE MINTE?
Daca nu se aprind cu apa pe ele inseamna ca MINT! si astfel trebuie sa facem cum vrea Dumnezeu, sa-i trimitem la plimbare!

De ce oare nu avem destula credinta sa facem asta?

Oare de ce am intrerupt relatia noastra DIRECTA cu Dumnezeu?

Last edited by andreicozia; 12.01.2010 at 17:26:13.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
bartolomeu anania a colaborat cu securitatea! Radu32 Despre Biserica Ortodoxa in general 4 08.01.2013 19:06:30
Bartolomeu Anania - Memorii Marius22 Generalitati 10 26.02.2011 23:20:01
La multi ani, IPS Bartolomeu Anania! monica.miholca Stiri, actualitati, anunturi 3 22.03.2009 17:11:45
I.P.S. Bartolomeu Anania alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 6 25.03.2006 23:03:41