View Single Post
Vechi 15.01.2010, 12:34:46
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Lele, lele, vorba bulgarului, ce turnura mai ia si discutia asta! Dar Zaharia, eu nu te pun sa faci nimic, faci ce crezi de cuviinta. Pe de alta parte probabil ca vorbesti destul de clar, despre cum scrii, este alta problema. :P

Nu mi se pare totusi foarte cinstit sa te iei de varsta interlocutorului ca sa incerci sa ii inchizi gura. :) Un argument cu siguranta nu este.
Mai sora, chiar nu ai de gind sa termini cu copilariile acestea o data si cu interpretarea asta in ,,dunga" de care nu te mai poti debarasa ? Te mai intreb o data , fara nici o gluma sau tendentios, tu defapt esti Sophia si postezi sub 2 username ? Tot tac, tot tac dar tu numai modul acesta de intelegere il ai ... dupa virsta se cadea sa fi un pic mai infrinta in curaj dar discuti precum redactorii de la ,,vocea patriotului nationale" . Nu vezi ca tot esti sesizata de diverse surori ca ai o tendinta f. asemanatoare atitudinala cu a Sophiei ...si tot ca ea , desi esti ,,mustrata" tu iti vezi de miristea ta mergind la fel inainte insa justificindu-te ca si cind esti melopeea bineintentionata dar neinteleasa ! Pai chiar nu iti dai seama ? trebuie sa fi ,,imbrincita" ca macar sa te hotarasti sa treci in silentio vis-a-vis de cei care nu iti ingaduie orice ? Pai stiu si eu interpretari ca tine sa fac dar nu de asta am cautat un site ortodox, de pacate , vecsatii, abilitati, contre ambitioase, degete aratate spre luare aminte stiu si eu dar nu asta caut aici ... Nu numai ca nu poti intelege firul gindirii mele dar in general nu intelegi nimic din ce postez oricit de simplu as posta. Intelegi insa sa interpretezi aiurea de fiecare data . Pai cind se intimpla sa nu mai intelegi spune sora mai intii asta si pe urma 'om mai vedea !Prin modul tau de exprimare si interpretare ne tragem de bracinar de parca am fi sogori si venim povestind de la bolda ! Sa nu te bazezi pe asta , adica pe tupeu si indiferenta si sa nu ma mai incerci mult ca siguri vei avea surprize . Totul are o limita si o intelegere ...dupa care uneori nu stim ce mai este ! Daca ai de gind sa dai un raspuns stai mai intii si citeste atent ce postez, cauta sa intelegi, sa sa faci legatura cu firul discutiei si cu modul si substanta ta cu care raspunzi...daca nu cel mai bine ar fi sa taci !
Reply With Quote