Subiect: Botezul in BOR
View Single Post
Vechi 18.01.2010, 17:13:41
orthodoxherald
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Dusmanii oamenilor sunt pacatele si duhurile rele.

...Eu nu am auzit de monahii din Sfintele Manastiri cu viata de obste sa faca crime,si acolo se traieste cel mai autentic comunism.
...Ei eu ziceam de dl Ceausescu ca pe vremea sa nu a fost Biserica Ortodoxa prigonita prea tare de duhurile rele.
...Da patriarhul Serghie nu a facut crime,de ce sa fie clasificat ca eretic?
Dumnezeu sa ma ierte ca am zis aceea cu exilatul necrestinilor ortodocsi si ca am zis ca in Bizant asa era.
Cine stie cum era in Bizant.

...Eu nu am auzit de monahii din Sfintele Manastiri cu viata de obste sa faca crime,si acolo se traieste cel mai autentic comunism.

Hai ca-i buna. Sa-ti traduc cuvant cu cuvant ce ai spus, sluga diavoleasca?
Acolo (in Sfintele Manastiri) se traieste cel mai autentic satanism (caci asta e comunismul).
Ma mir cum mai ai curajul sa hulesti atata fata de Bunul Mantuitor Iisus Hristos fara sa clipesti? Cat crezi ca te va mai rabda pe fata pamantului, posedatule?

Adevarat... Serghie nu a omorat pe nimeni cu mana lui. Dar pe cati ierarhi traitori autentici ai Ortodoxiei i-a dat pe mana calailor si zbirilor lui Stalin, inchinand Biserica Ortodoxa din Rusia statului sovietic antihristic? De aceea, incepand cu Serghie, Patriarhia Moscovei mai este cunoscuta si ca "biserica comunista (adica sinagoga satanista) rusa", nu Biserica Ortodoxa Rusa.

Oricum, sanatos mintal nu esti si nici medicii psihiatri nu au ce-ti face, in conditiile in care te-ai dat diavolilor si ii lasi sa te conduca.