![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dusmanii oamenilor sunt pacatele si duhurile rele.
Eu de Stalin nu stiu,dar pentru crimele acelea nu ideologia comunista e responsabila ci duhurile rele. Eu nu am auzit de monahii din Sfintele Manastiri cu viata de obste sa faca crime,si acolo se traieste cel mai autentic comunism. Daca s-au facut crime prin inselarea dracilor,daca s-a prigonit Biserica ortodoxa asta a fost pentru ca nu a fost un comunism autentic crestin ortodox si a fost inselarea duhurilor rele. Tare sunt curios sa stiu cine platea salariile preotilor in Romania in timpul regimului comunist. Am auzit,si rog pe un preot sa confirme daca e asa,ca acum un preot paroh primeste de la stat "imensa" suma de 100 ron pe luna ca salariu,iar restul completare din veniturile parohiei. Ei eu ziceam de dl Ceausescu ca pe vremea sa nu a fost Biserica Ortodoxa prigonita prea tare de duhurile rele. Da patriarhul Serghie nu a facut crime,de ce sa fie clasificat ca eretic? Dumnezeu sa ma ierte ca am zis aceea cu exilatul necrestinilor ortodocsi si ca am zis ca in Bizant asa era. Cine stie cum era in Bizant. Last edited by mihailt; 18.01.2010 at 15:39:08. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botezul | Hartford | Biserica Ortodoxa Romana | 34 | 30.12.2009 13:30:00 |
botezul | dulcineea | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 70 | 09.09.2008 10:17:27 |
Botezul | ionut | Botezul | 33 | 03.12.2006 12:48:10 |
botezul | mircea/ovidiu | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 0 | 28.08.2005 01:10:00 |
|