View Single Post
Vechi 19.01.2010, 13:24:52
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

mă, nu ți-am mai zis ca ori ești ludă ori doar te prefaci? poi cum era să se curățeasca preacurata și de ce anume... Cea pururea fecioara preacurată... după o naștere grozav de minunată fără de curgere a sângelui... să se curățească? despre ce 40 de zile vorbești dumneata că ar fi fost necesare și astfel explici că au fost separate evenimentele? poi am impresia și eu că nu putea fi altfel decât în aceiași zi, atât tăierea împrejur cât și jertfa de mulțumire căci așa au văzut dreptul Simeon și proorocița Ana și au crezut pe Dumnezeu care nu minte! nu minte așa cum o comitem noi aproape de fiecare dată că bine a scris unul despre mine că mi se potrivea și mie ca: imi amintesc mereu niște născoceli ca să le povestesc ca pe niște mari fapte beroice... și crezându-ma până și eu ajung de mă păcalesc... dar nu e de râs ca de 1 aprilie... fiindca așa am sa cad în crasă lăudăroșenie... în cruntă nebunie...

deci draga mea... e foarte posibil să fie aceiasi zi... caci altfel cum putea sa recunoasca ei că e naștere minunată, Nașterea Domnului, decât luînd în brațe pe pruncul Iisus nascut de 8 zile și taiat împrejur și vazând-o pe Maica Lui pururea fecioara preacurată Maria, așa cum este scris... Deci nu pucioșii mint ci e unii care ar face orice doar ca sa nu creada, așa cum au pățit-o și jidovii de 2000 de ani încoace... așteptându-l înca pe ''Mesia''-Irod-Saul-Antipa ăla al lor sau ce știu eu ce mare șef de state peste state și națiuni și popoare...

Și nu uita că împăratul nostru, regele nostru e Miel, miel Sfânt, și Dumnezeu între lupi răpitori și broscoi îmbrăcați în haină sfântă exact așa ca noi doi... dragă Estera sau MM sau alții...

Last edited by vsovivi; 19.01.2010 at 13:36:08.