19.01.2010, 23:18:20
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a IV-a)
4.La prima venire pe pământ, Hristos a venit prin Fecioara Maria:
[COLOR=blue]“ Când am venit la[/COLOR][COLOR=red] întâia Mea venire[/COLOR][COLOR=blue] acum două mii de ani… […] Eu[/COLOR][COLOR=red] am venit[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ ca să fiu Cel durut…[…] să iert[/COLOR][COLOR=red] am venit[/COLOR][COLOR=blue], și[/COLOR][COLOR=red] am venit[/COLOR][COLOR=blue] să-i dau omului mereu, mereu putere să se facă și să fie al lui Dumnezeu pe pământ…[…] poporul Meu, îți dau iubirea mamei Mele Fecioara ca să-ți mângâie sufletul, tată, ca să-ți aducă putere și înnoire, tată. Ea a fost slujită de îngeri pentru[/COLOR][COLOR=red] venirea Mea prin ea pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]…”( Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)
[/COLOR] La a doua venire pe pământ, Hristos a venit doar la pucioși, dar nu cum s-a proorocit în [COLOR=#993300]Faptele Apostolilor[/COLOR], cap 1, v.11 ([COLOR=#993300]Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer[/COLOR]) ci “prin lucrarea de cuvânt”, adică pe ascuns, ca un fur noaptea, nevăzut de nimeni și dezbrăcat de slava cu care era așteptat de toată creștinătatea:
[COLOR=blue]“ O, Fiule scump, în toată vremea cea [/COLOR][COLOR=red]de peste cincizeci de ani, de când Tu stai pe pământ cu[/COLOR][COLOR=red]a doua Ta venire prin această lucrare de cuvânt[/COLOR][COLOR=blue]… “([/COLOR][COLOR=blue]Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)[/COLOR]
|
In Apocalipsa scrie clar ca atunci cand va veni Iisus Hristos Il vor vedea TOTI oamenii de pe toata planeta si TOTI vor sti ca acesta este El. Sa nu mai zic ca va fi precedata venirea de tot ce scrie in Apocalipsa. Este atat de aberant ce scriu acesti oameni incat ramai fara replica. Sau ai atatea replici incat nici nu stii cu care sa incepi...