View Single Post
Vechi 21.01.2010, 14:35:06
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Lavrentiu, eu cred ca le-ar prinde bine celor care au senzatia ca ideea de gripa porcina e o facatura, sa mearga o saptamana in spitalele de boli infectioase si sa vada suferinta celor bolnavi ca sa se convinga cu ochii lor. Macar atat. Bineinteles ca ideal ar fi sa ii ajute cum pot pe cei bolnavi (sa-i ajute sa se spele, sa se imbrace, sa le sustina moralul, etc, sa se roage pentru ei, sa-i pomeneasca, etc), artandu-si astfel iubirea de aproapele.
Un alt exercitiu bun de milostenie, mai ales pentru cei care atunci cand nu constientizeaza cat de multi sint cei care au murit de gripa porcina (de ex acum ceva vreme numarul mortilor ajunsese la 104), ar fi sa mearga in cimitir si sa puna lumanari la 104 de morti de prin jurul mormantului rudelor sale. Macar atat. Bineinteles ca ideal ar fi sa se si roage pt ei, sa-i pomeneasca la pomelnic, eventual sa le faca parastase.
au avut gripa porcina, ca asa li s-a trasat sa spuna. ca sa poate scoate niste banisori, trebuia prostita lumea, au incercat, n-au reusit, si pana la urma au ajuns la josnicia de a spune de cei care au murit, din varii motive, au avut gripa porcina. ca sa decalri pandemie tb sa ai multi bolnavi si morti, altfel vax albina crema puca.
la cimitir deja nu-ti mai spune nimeni de ce au murit.