![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Lavrentiu, eu cred ca le-ar prinde bine celor care au senzatia ca ideea de gripa porcina e o facatura, sa mearga o saptamana in spitalele de boli infectioase si sa vada suferinta celor bolnavi ca sa se convinga cu ochii lor. Macar atat. Bineinteles ca ideal ar fi sa ii ajute cum pot pe cei bolnavi (sa-i ajute sa se spele, sa se imbrace, sa le sustina moralul, etc, sa se roage pentru ei, sa-i pomeneasca, etc), artandu-si astfel iubirea de aproapele.
Un alt exercitiu bun de milostenie, mai ales pentru cei care atunci cand aud din media diverse cifre nu constientizeaza ca e vorba de OAMENI, de semeni de-ai lor, care au murit de gripa porcina si nici cat de multi sint (de ex acum ceva vreme numarul mortilor ajunsese la 104), ar fi sa mearga in cimitir si sa puna lumanari la 104 de morti de prin jurul mormantului rudelor sale. Macar atat. Bineinteles ca ideal ar fi sa se si roage pt ei, sa-i pomeneasca la pomelnic, eventual sa le faca parastase.
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 21.01.2010 at 14:36:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la cimitir deja nu-ti mai spune nimeni de ce au murit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
104 romani morti pentru tine reprezinta "vax albina crema puca"? Dar daca printre cei 104 ar fi fost mama ta? Ti-ar fi parut rau ca a murit? Ai fi avut vreun regret daca ai fi stiut ca putea sa traiasca daca isi facea vaccin? Pe alt topic spuneai ca mama ta sufera de diabet. Chiar crezi ca sufera de diabet sau crezi ca e si asta o facatura, ca "asa li s-a trasat sa spuna"? Tu o duci la doctori? Chiar te rog sa imi raspunzi la intrebare. In caz ca da, poate ne explici de ce, din moment ce ii consideri niste personaje josnice care vor doar sa prosteasca lumea si sa castige niste banisori? Poate ca doctorii care o trataza pe mama ta nu vor vedea ce scrii tu pe acest forum. Dar Dumnezeu cu siguranta vede si stie!
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 21.01.2010 at 15:09:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cei 104 reprezinta dreptii adormiti si poate niciodata n-o sa se afle din ce cauza au murit. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca! doctorii care o trateaza pe mama daca vad ce scriu, imi dau dreptate. am uitat sa spun, exista si doctori cu frica de Dumnezeu, si care nu si-au facut din bani un IDOL, si care pot spune ca gripa porcina e o facatura. acu sper sa nu spui ca astia sunt incompeneti...ai fi in stare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Stii...era tot doctor, si tot asa...11 ani de studiu, alti 20 probabil de practica..... In opinia ta chiar doctorii nu pot gresi, nu pot fi corupti, cumparati, afaceristi, neatenti????
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din cate stiu, de ex., in SUA mor anual intre 25000 si 30000 din cauza gripei normale. Anul trecut, in intreaga lume au murit de gripa "noua" 12000. Iata un link referitor la numarul de oameni care mor anual de gripa sezoniera in SUA: http://www.cdc.gov/flu/about/disease...ted_deaths.htm (date oficiale) Last edited by Lavrentiu; 21.01.2010 at 15:45:44. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() nene adam, daca 2 iti spun ca esti beat, te duci si te culci. eu totusi, am sa te intreb...ce ai tu de castigat prin incercarea asta a ta de a ne convinge ca exista aceasta gripa porcina? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|