Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Si ce mai zice Andrei 00001, intaiul chemat la dogma nouierusalimiteana? Iata ce mai zice ~mnealui:
Si biblia nu se analizeaza ca ori ce carte,este cartea sfanta si nu multi au darul sa o descifreze,din pacate nici eu,dar cuvantul lui Dumnezeu Exista si poti sa ma faci cum vrei,sectant,nebun,etc...
cred ca am facut o greseala postand mesaje aici desi este un site "crestin ortodox",il condamna pe Dumnezeu si analizeaza spusele lui in speranta ca vor reusi sa demaste pe cineva,si spune ca sfarsitul este mai departe decat ne imaginam(sub aceste cuvinte se intelege teama de Dumnezeu),va pierdeti vremea degeaba.Mai bine schimbati titlul forumului,ca ii intoarceti in pacat si pe cei mici si slabi care au in ei un sumbure de credinta.
1. Pai daca recunosti ca n-ai darul de a descifra Biblia (Cartea Sfanta) dela stramosi, cum ai sa descifrezi Biblia dela Pucioasa supranumita si Cuvantul lui Dumnezeu? Sau ai primit tu aceasta harisma in mod special?
2. N-ai gresit deloc postand aici; pari totusi un om sincer, iar la cei sinceri, ce-i in gusha, si-n capusha. Situl este intr-adevar crestin ortodox, ceea ce nu se poate spune si despre toti cei care posteaza pe el. Dar fiecare pasare pe limba ei piere. De-aia poate ca e mai bine sa nu i se interzica nimanui sa spuna ceea ce crede (exceptand limbajul obscen, evident).
3. Pe acest site nu condamna nimeni pe Dumnezeu, asa cum ti se pare tie. Nici n-ar putea. Cu ce e Dumnezeu vinovat de prostia oamenilor? Cu nimic. E drept ca aici se condamna prostia oamenilor, adica sectarismul si erezia invederata a unora, care mai sunt si incapatanati pe deasupra. E posibil ca cei ce-i combat sa-si piarda vremea degeaba, asa cum bine zici, dar n-au incotro. Adevarul tot va iesi la lumina, odata si odata.
4. Daca vii cu propunerea sa se schimbe titlul Forumului, poate iti dai si cu parerea cum ar fi mai bine sa-i zica. Iar daca n-ai nici o parere, n-ar fi mai bine sa ramana asa cum este?
|
uite ca eu cred in cuvantul lui Dumnezeu pentru ca el chiar exista,si poti sa-mi aduci ori ce fel de dovezi mincinoase ca nu este asa.e treaba ta,eu Mi-am spus parerea,si asta va framanta pe voi,sunteti penibilii,alta treaba nu aveti mai fratilor?
Lumea nu l-au crezut pe Dumnezu nici cand a fost in carne si oase,si nici acum nu-l vor crede.
Si din moment ce va roade asa de rau,bag seama ca asta e adevarul pentru ca ce faceti voi,a fost prevazut.
Dece nu comentati si martori lui iehoa sau alte secte....??? pentru ca stiti ca asta e adevarul si vreti sa ii impiedicati si pe altii sa creada. sa faci un site in care sa contesti si sa aduci fel de fel de dovezi (care oricum nu reflecta nimic),si sa spui ca,Cuvantul Lui Dumnezeu nu exista,este chiar strigator la cer.
Si sunt sigur ca daca eram de acord cu voi,nu ma mai comentati asa...dar nu ma supar,poate aveti si voi dreptate,Domnul sa va lumineze si sa va dea si vouo credinta.