Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2010, 16:53:40
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
4. Sf. Maică Veronica de la Vladimirești a cărei proorocie a păpat-o pisika căci a pismuit-o pe Verginica
Asta e vre-un verset de care nu am stiut?
1. Amice, daca vrei sa promovezi Cuvantul lui Dumnezeu incearca sa folosesti un limbaj adecvat, asta incluzand gramatica acceptabila.
2. Aceasta Maica Veronica era sfanta dar a pizmuit-o pe Verginica? Doamne fereste! Mare-i gradina ta, Doamne!

Citat:
Citat:
deci ăștia sunt cei 7 îngeri apocaliptici ai Domnului care au trâmbițat... și trâmbițează încă...
Ingerii sunt ingeri! Oamenii nu vor fi niciodata ingeri! Ingerii nu vor fi niciodata oameni!

Eu daca as fi admin v-as bana pe acest server! Simplu. Asta daca nu cumva si adminul e de aceeasi parere ca voi...

PS nu va mai chinuiti sa-mi raspundeti ca nu mai intru pe acest topic. Deja mai util mi-ar fi sa-mi iau TV si sa ma uit la "Schimb de mame".

1. Nu promovez Cuvântul lui Dumnezeu că n-am interese prozelitiste, eu încerc doar doar să-L trăiesc, dar nici nu bag Lumina sub obroc tăcând fără motiv... iar cu gramatica mă întreb la ce anume te-ai gandit că ar fi de dorit să-mi fac limbajul adecgvat? la cei ce acceptă gramatica dar pe Domnul îl resping categoric?

2. Da, a fost și precis a ajuns o sfântă maica cuvioasă, dar fiindcă a pismuit-o pe Verginica (Trâmbița Domnului), pisika a păpat proorocia lui Veronica... sau crezi că devenise imună la pismă? la insuflarea pismei în sufletul ei și a duhului minciunii măririi de sine prin vrăjbitorie de catre potrivnicul binelui, a lui ucigă-l toaca? apoi s-a pocăit și sper că a ajuns acolo unde fusese chemată de maica Domnului... căci ea a facut pușcărie pentru Hristos...

sau crezi ca un calugăre e ferit de pismă, de invidie, de ură, de răutate? de dorința de falsă și strâmbă întietate? poi până să ajungi acolo sus trebuie să te ridici mereu de jos, de acolo unde te aruncă cel rau și necredincios... din mocirlă, din Iezerul de foc ce arde cu Pucioasă...

poi și sf. arhiDiacon Ștefan a fost înger iar Ioan Botezătorul Arhanghel... poate și sf. Pavel așa că mai documentează-te și pune-te la punct... așa cum ne-a învățat părintele Papacioc, că el și-a făcut cruce, adică s-a pecetluit cu ea... înainte de toate... iar călugării în general se înhamă și depun voturile îngerești...

Deci dacă ai fi admin ai băga oameni nevinovați la pușcărie, fiindcă zici tu că ei blasfemiază și nu tu... poi pe ce motiv? că exemple de greșeli gramaticale nu mi-ai dat ci numai ai invocat fiarele... deci dacă ai fi admin dumneata ai fi tiran, asta susții crezând că ai face un bine omenirii... poi vezi de te uită mai bine că noi ne luptăm cu tiranul dictator ce iese din păcatele noastre viclene și nu cu omul, cu păcătosul, că pe oameni ne străduim să-i respectăm și iubim ca pe noi înșine dacă nu mai sus...

Chiar că ți-ar fi mai util un schimb de mame; în loc să slujești și să te închini la tatăl minciunii și mama omida roagă-te la mama Gigi să pună o vorbă bună pentru tine... dar și pentru mine că precis îs mai rău ca tine deși eu mă văd mai bun... că doar cine-mparte parte-și face... nu-i așa?

Last edited by vsovivi; 20.01.2010 at 17:11:24.
Vechi 20.01.2010, 16:55:55
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

Citat din Sergiu:
Eu daca as fi admin v-as bana pe acest server! Simplu. Asta daca nu cumva si adminul e de aceeasi parere ca voi...
Eu dimpotriva, please... Daca-i baneaza pe ei topicul asta nu mai are nici un farmec. Lasa-i, bre, sa faca fermece!
Vechi 20.01.2010, 17:28:40
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Nu te cred nebun, tu te faci asa cum esti.

Inainte de Pucioasa este specificat numele Iezerul (
[COLOR=black][SIZE=3]Localitate: IEZER , Comuna: PUIESTI , Judet: Vaslui , Episcopie/Arhiepiscopie: Episcopia Husilor). De ce nu ar fi acolo Noul Ierusalim?? Nu exista nici o Biserica Noul Ierusalim, Noul Ierusalim este specificat in Apocalipsa. Mai intai a fost Noul Ierusalim din Apocalipsa si dupa, au aparut 2000 de ani mai tarziu unii sectari care si-au numic secta in acest fel. Sa ma ierte Dumnezeu dar eu asa vad situatia. [/SIZE][/COLOR]
Si nici in deplinatatea facultatilor mintale nu pareti. Sincer.

poi se pare că de aici, de la Iezerul or fi început apele să puieze puiță și să dea pești și păsări și toate ființele vii ce trăiesc in ape... că doar nu în zadar poartă denumirea asta Iezerul din jud. Vaslui...

deci ai dreptate, asta e specificat de la Creație... nu mai știu, ziua a patra sau a cincea... deci n-avea cum fi acolo Noul Ierusalim...

iar propoziția asta:

''Mai intai a fost Noul Ierusalim din Apocalipsa si dupa, au aparut 2000 de ani mai tarziu unii sectari care si-au numic secta in acest fel. Sa ma ierte Dumnezeu dar eu asa vad situatia.''

poi Noul Ierusalim din Apocalipsă era proorocit că va fi... deci iată-L... este viu și locuit... așa cum este scris... deci nu pricep logica domniei tale... așa că

să te ierte! că vezi situația acuzînd fără să vrei... de sectarism... dar nu tu acuzi, stai liniștit... ci dumneata n-ai făcut altceva decât ai promovat zvonurile lansate de niște mincinoși... care au scornicit ca Domnul e sectant ori ca Domnul e un mort... :)) , deci n-ai făcut altceva decât i-ai crezut pe ''oamenii de bine'' și apoi te-ai revoltat împreună cu ei... pentru nemulțumirile lui ucigă-l toaca, cel obraznic și nedrept...

Last edited by vsovivi; 20.01.2010 at 17:34:47.
Vechi 20.01.2010, 18:01:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat din sovi:
Citat:

... deci cele 7 trâmbițe, MM m-a învățat că de la ea am aflat că ea mi-a povestit că așa scrie la pucioși în carțile proorociilor vremurilor de pe urmă... sunt: ...
Nu te-am invatat eu aberatiile astea, le-ai cules tu singur din alte surse la care doar facusem referire. Eu nu sunt invatatoarea sau invatatorul nimanui.
Punctul meu de vedere este cu totul altul, si iata-l expus pe scurt in continuare.
Biblia vorbeste despre cele sapte trambite folosind o figura de stil care se refera de fapt la felul vestirii pe care o fac cei sapte ingeri, care au indeletniciri precise legate de anuntarea unor etape ale Apocalipsei. Pucioshii, nationalisti si protocronisti prin vocatie, pretind ca primii sase ingeri nu sunt ingeri, ci au fost de fapt oameni, si inca niste conationali de-ai nostri, romanasi care se trageau din Traian si din Decebal (si se trag inca). Cea de-a sasea trambita cica a fost Virginia Tudorache (Stoica, dupa numele sotzului), alintata de pucioshi cu apelativele Verginica sau mama Gigi, care a trambitat intre anii 1955 si 1980 (in 1980 a murit si s-a alaturat stramosilor ei,Traian si Decebal). Pucioshii au hotarat in unanimitate ca Verginica trebuie neaparat ca a fost o sfanta, situatie in care s-au considerat indreptatiti sa-i inchine un imn-Acatist, copiat fara jena si fara alte scrupule dupa Acatistul Maicii Domnului.
A urmat o inexplicabila pauza de circa doi ani, in care dumnezeul Pucioasei a tacut chitic, pentru ca n-a mai gasit o trambitza prin care sa trambitzeze. Trambita era pe-aproape, era chiar sora mai mare a Verginicai, Maria Tudorache, dar Dumnezeul Pucioasei ori ca a evitat s-o instaleze imediat in postul de trambitza, ori ca nu era hotarat, ori pur si simplu nu si-a dat seama ca ar putea s-o foloseasca drept trambita in locul surorii ei. In fine, in 1982 s-a hotarat, si deci dupa Verginica a urmat la trambitare Maria Tudorache, sora ei, care a trambitat intre anii 1982 si 1994. In 1990 a inceput sa trambiteze si Mihaela Tarcutza, in paralel cu Maria Tudorache, si acum erau doua trambite simultan!!! Asa au trambitat amandoua la concurentza, timp de 4 ani. In acest interval de timp presiunile asupra Mariei au fost atat de eficiente, ca biata de ea s-a retras de bunavoie de la trambitzare, si a ramas sa trambitzeze Mihaela singura, ceea ce face cu mult aplomb si cu talent oratoric pana in ziua de astazi. E drept ca Mihaela nu vorbeste prin somn atunci cand trambitzeaza, asa cum faceau Verginica si Maria, pentru ca ea nu se preteaza la metode asa de primitive. Tocmai de aceea Mihaela n-a avut curajul sa se numeasca pe sine insasi trambitza, caci adeptii puciosi erau obisnuiti sa li se trambitzeze prin trambitzele aflate in somn adanc toate mesajele venite de la Domnul. Mihaela a inventat atunci, cu inspiratie de sus probabil, inovatia ca ultima trambita este Insusi Domnul care-i vorbeste ei, Mihaelei, la ureche, si ea scrie indata tot ce aude.
Atunci se pune inevitabila intrebare: daca Verginica a fost a sasea trambita, si Insusi Domnul este a saptea, a cata este (a fost) Maria Tudorache?
Eu cred ca Maria a fost a 6,5-a trambita, dar nu sunt asa de sigura. Cine se pricepe mai bine la numaratoare, il rog sa ma corecteze.
Paradoxul este ca desi Maria a trambitat de-a binelea, liderii pucioshi de astazi nu o considera sub nici un chip trambita, ci punte. Adica, punte de trecere de la Verginica la ei, liderii pucioshi. Ca sa sarim noi direct, de la Verginica la Mihaela, prin (si peste) filele istoriei Bisericii Noul Ierusalim. Daca pucioshii ar zice ca Maria a fost a saptea trambitza (cum era normal, daca admitem ca dupa sase urmeaza sapte), nu s-ar mai justifica trambitarea lor de astazi, care ar ajunge pe locul opt, in timp ce Apocalipsa vorbeste doar de sapte trambite.
Si inca ceva: Daca Maria a trambitat 12 ani la fel cum a facut si Verginica timp de 25, de ce pucioshii nu o numesc si pe ea sfanta Maria ci doar puntea Maria? Nu si-a facut stagiul complet de trambitzare?

ai dreptate, singur am învățat aberațiile (nu știu la care aberații te referi în mod special sau poate pentru tine tot ce am scris sunt aberații și nu-i exclus că dacă aberații nu prea sunt ca nu am mințit, ori măcar sper să nu fi mințit, atunci precis scriind m-am umplut de slavă deșartă, adică de lăudăroșenia unor închipuite merite dintr-o memorie înexistentă a faptelor lor... deci aberațiile cu siguranță deobicei le înveți singur dacă nu cumva te mai și ajută cineva din umbră, un mic mikiduț negru ce se dă mare albinos) în timp ce de la tine doar am auzit, că doar tu ai scris aici, de existența celor 7 Trâmbițe și iată a Punții... apoi am văzut că scrie și pe site despre cele 7 Trâmbițe Apocaliptice.

Deci vezi?, de la tine aflu de existența timp de 12 ani a darului proorocitor al Punții... Maria, sora sfiintei Verginica.

Dacă te-ai supărat atunci află că nu de la tine am învățat... ci de la tine doar am auzit... că probabil ai tras cu urechea... nu știu, nu acuz.

Last edited by vsovivi; 20.01.2010 at 18:22:02.
Vechi 21.01.2010, 13:06:10
Banned

Implicit

Citat dupa vsovivi = Scandal:
... nu știu la care aberații te referi în mod special ... în timp ce de la tine doar am auzit, că doar tu ai scris aici, de existența celor 7 Trâmbițe și iată a Punții... apoi am văzut că scrie și pe site despre cele 7 Trâmbițe Apocaliptice.

Deci vezi?, de la tine aflu de existența timp de 12 ani a darului proorocitor al Punții... Maria, sora sfiintei Verginica.

Dacă te-ai supărat atunci află că nu de la tine am învățat... ci de la tine doar am auzit... că probabil ai tras cu urechea... nu știu, nu acuz.

1. Ma refeream la aberatia de a identifica primele 6 trambite din Apocalipsa cu 6 indivizi care de multisor au cam dat ortul popii (e drept, au fost niste romanashi cu realizari personale iesite din comun, dar numai atat). Cu cea de-a 7-a trambita lucrurile stau mai complicat, indata ce pucioshii pretind ca este Insusi Domnul, calare (Iisus Hristos calare pe un cal alb, asa cum scrie in Apocalipsa despre Calul Alb, iar calul alb este proorocita care primeste Cuvantul, il scrie pe caiete de dictando iar celalalt lider pucios e alt cal alb, care il citeste publicului spectator, adaptandu-si vocea sa semene cat de cat cu intonatia dumnezeiasca corespunzatoare )
2. Problema este ca cele 7 trambite au fost 8 si cu cei lideri puciosi, 10. Apocalipsa vorbeste numai de 7 trambite, dar oricine poate gresi, poate nu stia Ioan sa numere, ca pe vremea aceea nu se facea matematica la scoala primara, iar el oricum, n-a avut nici o scoala.
3. Alta problema (de etica de data asta) e ca liderii pucioshi nu vor in ruptul capului s-o considere pe Maria trambita, ci doar punte de trecere, ca s-o calce adeptii puciosi in picioare pe drumul lor de la Verginica la Mihaela. In plus, nici pe ei insisi nu se considera trambite, ci doar prooroci (din modestie, evident). Interesant este, de asemenea, ca Verginica a fost si ea proorocita, in timp ce Maria n-a fost (asa zic ei, pucioshii). A mai fost Verginica si sfanta, ceea ce n-a mai fost niciuna dintre trambite (in afara de a 7-a, evident)

Poate ne lamuresti tu, Wsovi, cum e cu numaratoarea asta a trambitelor, ca pana acum ai avut raspunsuri la toate dilemele. Ca se pare ca tu pe toate le stii, ca un om mare.

Ia sa auzim!
Vechi 21.01.2010, 13:33:34
Banned

Implicit Pentru Sergiu...

Citat din Sergiu:
Asta e vre-un verset de care nu am stiut?
...
2. Aceasta Maica Veronica era sfanta dar a pizmuit-o pe Verginica? Doamne fereste! Mare-i gradina ta, Doamne!

Explicatie:
Intr-adevar, cei care mor de curiozitate pot cauta in Cuvantul lui Dumnezeul de la Pucioasa, unde vor gasi un verset al acestei Shfinte Scripturi puciosheshti, care suna cam asa (citez din memorie):
...proorocia lui Veronica a mancat-o pisica, ca a pizmuit-o pe Verginica...
Despre ce este vorba?
Inca de pe vremea Verginicai, dar si pana in zilele noastre, pucioshii au dorit nespus sa-si apropie si sa-si incoloneze in secta lor diferite personalitati ( Veronica Barbu, preotul Ioan Iovan, diaconul Visarion, preotul Galeriu, patriarhul Teoctist, episcopul Vasile Targovisteanul, regele Mihai, ministrul apararii Victor Atanasie Stanculescu, Doina Cornea, ministrul culturii Andrei Plesu, ieromonahul Ilie Cleopa, etc., etc., etc. Mai nou, ei incearca pe toate caile si la Traian Basescu, dar fara sanse, deocamdata ). Spre disperarea lor, de toti au fost refuzati, fie direct, fie printr-o totala indiferenta. Refuzurile primite le-au tratat diferentiat, de regula prin reactii de repros, de desconsiderare sau de blamare si dispret. Asa a fost si cu Veronica Barbu. Pentru ca n-a voit sa se incoloneze sub ierarhia Verginicai, i s-a inscenat zvonul ca i s-a luat proorocia, adica de acum incolo Veronica era un om de nimic. Asta se intampla, in orice caz, ceva mai demult, cam inainte de anii 90. Constructia a mancat-o pisica(insolita, si care se vrea a fi simpatica, ilustrand un Dumnezeu pucios hatru, plin de haz) vrea sa sugereze caracterul spiritual si poetic al autorului esoteric al Cuvantului dela Pucioasa.
Vechi 21.01.2010, 13:49:52
Banned

Implicit Precizari referitoare la shfanta Veronica de la Vladimiresti

PS. Pentru cei care n-au auzit despre Veronica Barbu (ce si cum):
Pe scurt, ea a fost initiatoarea si lidera absoluta a grupului de maicute(monahii si surori) care au infiintat manastirea de la Vladimiresti, in baza unor pretinse vedenii pe care fecioara Veronica Gurau-Barbu le-a avut in decursul vremii. Pentru meritele ei prooroceshti, pucioshii o considera una dintre cele 7 trambite apocaliptice, dar pana la un punct. Adica, faptul ca a desconsiderat-o pe Verginica Tudorache (care venise la Vladimiresti ca s-o prelucreze si apoi s-o inroleze in secta ei), facand-o chioara ( e drept ca Verginica nu vedea cu un ochi, pe care i-l daduse Domnului in copilarie, caci Domnul i-a cerut un ochi drept plata ca sa i-o vindece pe mama sa, care era bolnava. Asa scrie in biografia Verginicai) a fost de neiertat, iar pucioshii au decretat ca drept pedeapsa, Veronicai i s-a luat definitiv darul proorociei. A ramas, ce-i drept, cu titlul post-mortem de trambita apocaliptica.
Vechi 21.01.2010, 13:53:13
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
PS. Pentru cei care n-au auzit despre Veronica Barbu (ce si cum):
Pe scurt, ea a fost initiatoarea si lidera absoluta a grupului de maicute(monahii si surori) care au infiintat manastirea de la Vladimiresti, in baza unor pretinse vedenii pe care fecioara Veronica Gurau-Barbu le-a avut in decursul vremii. Pentru meritele ei prooroceshti, pucioshii o considera una dintre cele 7 trambite apocaliptice, dar pana la un punct. Adica, faptul ca a desconsiderat-o pe Verginica Tudorache (care venise la Vladimiresti ca s-o prelucreze si apoi s-o inroleze in secta ei), facand-o chioara ( e drept ca Verginica nu vedea cu un ochi, pe care i-l daduse Domnului in copilarie, caci Domnul i-a cerut un ochi drept plata ca sa i-o vindece pe mama sa, care era bolnava. Asa scrie in biografia Verginicai) a fost de neiertat, iar pucioshii au decretat ca drept pedeapsa, Veronicai i s-a luat definitiv darul proorociei. A ramas, ce-i drept, cu titlul post-mortem de trambita apocaliptica.
eu nu stiu cum pot crede unii in povestile astea.
Vechi 21.01.2010, 14:13:59
Banned

Implicit Lui Andrei 001

Ce mai zice Andrei la suparare? Iata ce zice :
ca bine zici sa te ierte ca mare nevoie ai de iertare.Si lasama pe mine nebun asa cum sunt.Crezi ce vrei,din cate stiu eu ,sectele nu te invata sa traiesti curat si sa te inchini lui Dumnezeu,dar daca asa vezi tu lucrurile,nu pot eu sa te condamn,poate ai si tu dreptate in felul tau. Si biblia nu se analizeaza ca ori ce carte,este cartea sfanta si nu multi au darul sa o descifreze,din pacate nici eu,dar cuvantul lui Dumnezeu Exista si poti sa ma faci cum vrei,sectant,nebun,etc...
cred ca am facut o greseala postand mesaje aici desi este un site "crestin ortodox",il condamna pe Dumnezeu si analizeaza spusele lui in speranta ca vor reusi sa demaste pe cineva,si spune ca sfarsitul este mai departe decat ne imaginam(sub aceste cuvinte se intelege teama de Dumnezeu),va pierdeti vremea degeaba.Mai bine schimbati titlul forumului,ca ii intoarceti in pacat si pe cei mici si slabi care au in ei un sumbure de credinta.

Sper sa ne lumineze Dumnezeu mintile la toti si sa putem vedea dincolo de duhul lumii si de mandria care ne incearca pe totii(pentru ca cel care se lupta sa dovedeasca ,ca noul ierusalim este o secta,o face pentru a se mandrii apoi semenilor sai,k el a reusit sa descopere un neadevar).

Si mai bine inchideti subiectul acesa,caci va faceti rau singuri. Acum o sa ma astept sa imi sara toata lumea in cap si sa imi iau si un ban serios.E pacat de noi casuntem oameni si suntempacatosi,si noul ierusalim este pentru matuirea noastra,dar omul trebuie sa sufere ca sa si dea seama ca si sa se roage la Dumnezeu.

Sper sa va vina mintea la cap si vouo si mie,si la toata lumea.

Pai de ce sa te lasam nebun daca ai o sansa ca sa te vindeci? Uite ca asta nu putem face, nu-i frumos si nici n-avem voie. Numai sa ne lasi tu ca sa nu te lasam asa cum zici singur ca esti.
1. Mai intai, trebuie sa-ti corectezi o parare gresita. Citez:
...din cate stiu eu ,sectele nu te invata sa traiesti curat si sa te inchini lui Dumnezeu...
Omul stie, dar mai si invata. Afla mata ca sectarul nu e sectar pentru ca nu se inchina la Dumnezeu. Ba, ce se mai inchina el, in felul lui! Si ce curat te invata sa traiesti! Am fi mincinosi daca am afirma (fara dovezi, doar asa, ca sa ne aflam in treaba) ca sectele nu te invata sa traiesti curat. Sectarul e sectar numai si numai pentru ca s-a despartit de singura Una, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. Atat. Atat si nimic mai mult. Ca, dupa aceasta despartire apar si consecintele, multe dintre ele dureroase si triste, asta-i altceva, ce nu se poate nega.
2. Secta Noul Ierusalim are 99% invataturi bune si 1% (altii zic mai mult, dar eu zic ca e suficient atat) invatatura otravita. Si ce zice Biblia? Zice ca din Scriptura nu poate cadea o iota sau o cirta, adica, un pic de aluat dospeste toata framantatura. Altfel spus, ajunge un par pentru un car de oale. Or, pucioshii rastalmacesc in mod sistematic Scriptura, spre a lor pierzare si a celor care stau cu gura cascata la ei, mirandu-se de mesajele lor cereshti: Ca bine le mai zice, frate!
Vechi 21.01.2010, 14:53:05
Banned

Implicit

Si ce mai zice Andrei 00001, intaiul chemat la dogma nouierusalimiteana? Iata ce mai zice ~mnealui:

Si biblia nu se analizeaza ca ori ce carte,este cartea sfanta si nu multi au darul sa o descifreze,din pacate nici eu,dar cuvantul lui Dumnezeu Exista si poti sa ma faci cum vrei,sectant,nebun,etc...
cred ca am facut o greseala postand mesaje aici desi este un site "crestin ortodox",il condamna pe Dumnezeu si analizeaza spusele lui in speranta ca vor reusi sa demaste pe cineva,si spune ca sfarsitul este mai departe decat ne imaginam(sub aceste cuvinte se intelege teama de Dumnezeu),va pierdeti vremea degeaba.Mai bine schimbati titlul forumului,ca ii intoarceti in pacat si pe cei mici si slabi care au in ei un sumbure de credinta.

1. Pai daca recunosti ca n-ai darul de a descifra Biblia (Cartea Sfanta) dela stramosi, cum ai sa descifrezi Biblia dela Pucioasa supranumita si Cuvantul lui Dumnezeu? Sau ai primit tu aceasta harisma in mod special?
2. N-ai gresit deloc postand aici; pari totusi un om sincer, iar la cei sinceri, ce-i in gusha, si-n capusha. Situl este intr-adevar crestin ortodox, ceea ce nu se poate spune si despre toti cei care posteaza pe el. Dar fiecare pasare pe limba ei piere. De-aia poate ca e mai bine sa nu i se interzica nimanui sa spuna ceea ce crede (exceptand limbajul obscen, evident).
3. Pe acest site nu condamna nimeni pe Dumnezeu, asa cum ti se pare tie. Nici n-ar putea. Cu ce e Dumnezeu vinovat de prostia oamenilor? Cu nimic. E drept ca aici se condamna prostia oamenilor, adica sectarismul si erezia invederata a unora, care mai sunt si incapatanati pe deasupra. E posibil ca cei ce-i combat sa-si piarda vremea degeaba, asa cum bine zici, dar n-au incotro. Adevarul tot va iesi la lumina, odata si odata.
4. Daca vii cu propunerea sa se schimbe titlul Forumului, poate iti dai si cu parerea cum ar fi mai bine sa-i zica. Iar daca n-ai nici o parere, n-ar fi mai bine sa ramana asa cum este?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40