Subiect: necasatoria
View Single Post
Vechi 23.01.2010, 11:56:16
vali99 vali99 is offline
Member

Data înregistrării: 17.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luminitarodina Vezi mesajul
<Nu as vrea sa te sperii (stiu ca e greu de crezut asa ceva)dar mie un preot mi-a spus ca s-au facut vraji asupra mea ca sa nu simt nevoia sa ma casatoresc...
Doamne ajuta!
>

Nu cred in vraji, asta ar insemna sa cred ca vrajile sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu. Ar insemna sa-i neg atotputernicia.[/quote]

LA cel ce se spovedeste, se impartaseste - vrajile nu au efect. De existat, exista, dar pe un crestin "inarmat" cu toate armele duhovnicesti nu il afecteaza, Faptul ca exista il vedem f clar din viata SF Ciprian si Iustina - Sf ciprian era vrajitor inainte de botez, dar vrajile facute de el Sfintei Iustina nu se prindeau pt ca ea era crestina traitoare. Sf Ap Pavel zice "eu as vrea ca toti sa fie ca mine (necasatorit), dar nu toti inteleg cuvintul acesta decit celor ce le este dat". ....Pe mine m-a impresionat Sf Prooroc Ieremia care vroia sa se casatoreasca, dar Domnul nu l-alasat, si el intreba "de ce?", iar Domnul i-a raspuns ca fii si ficele veacului acesta vor fi luati in robie si trecuti prin foc si sabie pt pacatul idolatriei...pe el Dumnezeu vroia sa-l crute de aceasta suferinta
Reply With Quote