Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2010, 15:49:47
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Bine bine, cu totii observam regresul din anumite puncte de vedere....dar numai atat se poate vedea totusi?

Tu la o intalnire sa zicem, tot asa te exprimi si tot subiectele astea le aduci in discutie...sau mai sunt si subiecte frumoase pe care iti place sa le abordezi, mai esti si bine dispus, si pozitiv?

as vrea sa fiu mai zambitor, mai binedispus, dar nu am motive...la intalnire?...nu, cred ca am sa renunt la astfel de posibile jocuri, cu romance, poate in jurul bisericii, daca voi gasi ceva, daca nu raus...nu vreau sa mai ma intalnesc cu fel de fel de fete snoabe si materialiste made in Romania....am vorbit si cu preotul, dar nu mai judec, ca sa nu fiu judecat, e o opinie....subiecte faine ar fi, mersul cu bicicleta, ascultatul unui cd fain, mersul la biserica, lectura....in rest mediocritatea, imfumurarea si prostia ma lasa rece....sa ne rugam, atat a ramas....popor latin, sa-ti vina mintea la cap!
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 16:02:12
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
as vrea sa fiu mai zambitor, mai binedispus, dar nu am motive...la intalnire?...nu, cred ca am sa renunt la astfel de posibile jocuri, cu romance, poate in jurul bisericii, daca voi gasi ceva, daca nu raus...nu vreau sa mai ma intalnesc cu fel de fel de fete snoabe si materialiste made in Romania....am vorbit si cu preotul, dar nu mai judec, ca sa nu fiu judecat, e o opinie....subiecte faine ar fi, mersul cu bicicleta, ascultatul unui cd fain, mersul la biserica, lectura....in rest mediocritatea, imfumurarea si prostia ma lasa rece....sa ne rugam, atat a ramas....popor latin, sa-ti vina mintea la cap!
Motive sunt, numai ca intamplator tu ( probabil) din cauza unor experiente mai putin placute ai ales sa te axezi numai asupra acestor cugetari negativiste.

Pai sunt o multime de fete in jurul Bisericii/lor, si banuiesc ca nu te-ai intalnit cu toate...deci ai o opinie subiectiva!

Nu ma refer neaparat la subiecte asternute pe o hartie, ci de starea ta de spirit pe care o ai in societate, atunci cand intalnesti (o) persoana/e deosebita/e...cand te simti bine in prezenta cuiva, cand te bucuri de soare, de frumusetea naturii....nu stiu, ceva pentru care nu ti-ar trebui neaparat cuvinte, ci o anumita stare de spirit pur si simplu.

Gandeste-te cum ai privi tu o fata care ar gandi exact ca si tine...si care ar sta in fata ta terna, trista si in lehamite ti-ar enumera problemele societatii romanesti de astazi, lucrurile care o intristeaza pe ea si pesimismul ca si caracteristica definitorie a ei???

In Romania nu exista numai fete snoabe sau materialiste, asta e clar...saaaau daca le-ai ales/atras tu numai pe acestea, o fi si vina ta de s-a produs aceasta reactie!!!

Nimeni nu cred ca agreeaza prostia, mediocritatea sau infumurarea....dar e practic imposibil sa te scalzi numai in aceste medii sau caracteristitici....fara sa iti pui problema cum de ai ajuns tu sa nu cunosti si ceea ce apreciezi?????

Sincer iti spun, incearca sa vezi si care e partea ta de vina in toata aceasta realitate de care te-ai tot lovit, si cauta ceea ce iti doresti sa afli...pentru ca vei gasi, daca stii ce, cum si unde!!!!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 17:17:05
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
ce emo sa fiu....hai ma ca ma faci sa rad.......asta e realitatea din pacate, e opinia mea, e un haos general, in toate....sunt mai pesimist de felul meu, dar asta e....nu stiu vorba lui mungiu, daca romania ar fi un srl, as inchide-o si as face alta....bine nici in occident nu e lapte si miere, dar sunt mai calmi, mai corecti...au defecte si ei destule, homosexuali, droguri, dar noi, popor crestin....suntem vai de noi, mincinosi, laudarosi, snobi...nu stiu..ce-au facut dacii si romanii...ca a iesit ce a iesit...sad but true
Ce-a iesit n-a iesit din cauza dacilor si romanilor,dintre ei a mai ramas doar istoria.Suntem un amestec de mai bine de 17 natii.Cert e ca ne-am tiganit,mai putin ardealul,si nu ne intra odata in cap ca indiferent de nationalitate TOTI SUNTEM ROMANI,si ca trebuie sa tragem la caruta in aceeasi directie.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 17:20:48
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
Ai grija ca poti pica intr-o aroganta...si intre atatea fete rele trebuie sa fie si una buna,caut-o caci altminteri o gaseste altul care n-a obosit.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 22:50:41
luminitarodina luminitarodina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.05.2009
Send a message via Skype™ to luminitarodina
Implicit

<Nu as vrea sa te sperii (stiu ca e greu de crezut asa ceva)dar mie un preot mi-a spus ca s-au facut vraji asupra mea ca sa nu simt nevoia sa ma casatoresc...
Doamne ajuta![/quote]>

Nu cred in vraji, asta ar insemna sa cred ca vrajile sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu. Ar insemna sa-i neg atotputernicia.

Last edited by luminitarodina; 20.01.2010 at 23:05:11.
Reply With Quote
Vechi 21.01.2010, 08:47:42
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Implicit

buna, bai faceti ce vreti, eu mi-am spus opinia.....sa ne ajute Dumnezeu tuturor....20% sperante.....restul e choux.....asta e realitatea....ce-au facut dacii si romanii.....ca ne este tare dificil sa imbunatatim ceva, poate voi pleca in alta tara...si o sa stau printre mai multi atei, dar mai corecti, oricum credinta o sa mi-o pastrez....voi lupat pentru bine si normalitate...Dumnezeu cu noi...Zi buna!
Reply With Quote
Vechi 21.01.2010, 09:55:38
jonzy30 jonzy30 is offline
Banned

Data înregistrării: 01.09.2009
Implicit

Nu as vrea sa te sperii (stiu ca e greu de crezut asa ceva)dar mie un preot mi-a spus ca s-au facut vraji asupra mea ca sa nu simt nevoia sa ma casatoresc...
Doamne ajuta![/quote]>

Nu cred in vraji, asta ar insemna sa cred ca vrajile sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu. Ar insemna sa-i neg atotputernicia.

Nici eu nu am crezut pana nu demult dar existenta vrajilor nu inseamna ca sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu inseamna pur si simplu ca Dumnezeu ingaduie ca cel rau sa lucreze prin anumiti oameni cu scopul de a ne apropia mai mult de el prin anumite incercari
Cel rau isi face lucrarea tot cu voia lui Dumnezeu(exemplu Iov).
Reply With Quote
Vechi 23.01.2010, 11:56:16
vali99 vali99 is offline
Member

Data înregistrării: 17.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luminitarodina Vezi mesajul
<Nu as vrea sa te sperii (stiu ca e greu de crezut asa ceva)dar mie un preot mi-a spus ca s-au facut vraji asupra mea ca sa nu simt nevoia sa ma casatoresc...
Doamne ajuta!
>

Nu cred in vraji, asta ar insemna sa cred ca vrajile sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu. Ar insemna sa-i neg atotputernicia.[/quote]

LA cel ce se spovedeste, se impartaseste - vrajile nu au efect. De existat, exista, dar pe un crestin "inarmat" cu toate armele duhovnicesti nu il afecteaza, Faptul ca exista il vedem f clar din viata SF Ciprian si Iustina - Sf ciprian era vrajitor inainte de botez, dar vrajile facute de el Sfintei Iustina nu se prindeau pt ca ea era crestina traitoare. Sf Ap Pavel zice "eu as vrea ca toti sa fie ca mine (necasatorit), dar nu toti inteleg cuvintul acesta decit celor ce le este dat". ....Pe mine m-a impresionat Sf Prooroc Ieremia care vroia sa se casatoreasca, dar Domnul nu l-alasat, si el intreba "de ce?", iar Domnul i-a raspuns ca fii si ficele veacului acesta vor fi luati in robie si trecuti prin foc si sabie pt pacatul idolatriei...pe el Dumnezeu vroia sa-l crute de aceasta suferinta
Reply With Quote
Răspunde