![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
as vrea sa fiu mai zambitor, mai binedispus, dar nu am motive...la intalnire?...nu, cred ca am sa renunt la astfel de posibile jocuri, cu romance, poate in jurul bisericii, daca voi gasi ceva, daca nu raus...nu vreau sa mai ma intalnesc cu fel de fel de fete snoabe si materialiste made in Romania....am vorbit si cu preotul, dar nu mai judec, ca sa nu fiu judecat, e o opinie....subiecte faine ar fi, mersul cu bicicleta, ascultatul unui cd fain, mersul la biserica, lectura....in rest mediocritatea, imfumurarea si prostia ma lasa rece....sa ne rugam, atat a ramas....popor latin, sa-ti vina mintea la cap! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai sunt o multime de fete in jurul Bisericii/lor, si banuiesc ca nu te-ai intalnit cu toate...deci ai o opinie subiectiva! Nu ma refer neaparat la subiecte asternute pe o hartie, ci de starea ta de spirit pe care o ai in societate, atunci cand intalnesti (o) persoana/e deosebita/e...cand te simti bine in prezenta cuiva, cand te bucuri de soare, de frumusetea naturii....nu stiu, ceva pentru care nu ti-ar trebui neaparat cuvinte, ci o anumita stare de spirit pur si simplu. Gandeste-te cum ai privi tu o fata care ar gandi exact ca si tine...si care ar sta in fata ta terna, trista si in lehamite ti-ar enumera problemele societatii romanesti de astazi, lucrurile care o intristeaza pe ea si pesimismul ca si caracteristica definitorie a ei??? In Romania nu exista numai fete snoabe sau materialiste, asta e clar...saaaau daca le-ai ales/atras tu numai pe acestea, o fi si vina ta de s-a produs aceasta reactie!!! ![]() Nimeni nu cred ca agreeaza prostia, mediocritatea sau infumurarea....dar e practic imposibil sa te scalzi numai in aceste medii sau caracteristitici....fara sa iti pui problema cum de ai ajuns tu sa nu cunosti si ceea ce apreciezi????? Sincer iti spun, incearca sa vezi si care e partea ta de vina in toata aceasta realitate de care te-ai tot lovit, si cauta ceea ce iti doresti sa afli...pentru ca vei gasi, daca stii ce, cum si unde!!!! Doamne ajuta! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
<Nu as vrea sa te sperii (stiu ca e greu de crezut asa ceva)dar mie un preot mi-a spus ca s-au facut vraji asupra mea ca sa nu simt nevoia sa ma casatoresc...
Doamne ajuta![/quote]> Nu cred in vraji, asta ar insemna sa cred ca vrajile sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu. Ar insemna sa-i neg atotputernicia. Last edited by luminitarodina; 20.01.2010 at 23:05:11. |
|
|||
|
|||
![]()
buna, bai faceti ce vreti, eu mi-am spus opinia.....sa ne ajute Dumnezeu tuturor....20% sperante.....restul e choux.....asta e realitatea....ce-au facut dacii si romanii.....ca ne este tare dificil sa imbunatatim ceva, poate voi pleca in alta tara...si o sa stau printre mai multi atei, dar mai corecti, oricum credinta o sa mi-o pastrez....voi lupat pentru bine si normalitate...Dumnezeu cu noi...Zi buna!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu as vrea sa te sperii (stiu ca e greu de crezut asa ceva)dar mie un preot mi-a spus ca s-au facut vraji asupra mea ca sa nu simt nevoia sa ma casatoresc...
Doamne ajuta![/quote]> Nu cred in vraji, asta ar insemna sa cred ca vrajile sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu. Ar insemna sa-i neg atotputernicia. __________________ luminitarodina Nici eu nu am crezut pana nu demult dar existenta vrajilor nu inseamna ca sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu inseamna pur si simplu ca Dumnezeu ingaduie ca cel rau sa lucreze prin anumiti oameni cu scopul de a ne apropia mai mult de el prin anumite incercari Cel rau isi face lucrarea tot cu voia lui Dumnezeu(exemplu Iov). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred in vraji, asta ar insemna sa cred ca vrajile sunt mai puternice decat voia lui Dumnezeu. Ar insemna sa-i neg atotputernicia.[/quote] LA cel ce se spovedeste, se impartaseste - vrajile nu au efect. De existat, exista, dar pe un crestin "inarmat" cu toate armele duhovnicesti nu il afecteaza, Faptul ca exista il vedem f clar din viata SF Ciprian si Iustina - Sf ciprian era vrajitor inainte de botez, dar vrajile facute de el Sfintei Iustina nu se prindeau pt ca ea era crestina traitoare. Sf Ap Pavel zice "eu as vrea ca toti sa fie ca mine (necasatorit), dar nu toti inteleg cuvintul acesta decit celor ce le este dat". ....Pe mine m-a impresionat Sf Prooroc Ieremia care vroia sa se casatoreasca, dar Domnul nu l-alasat, si el intreba "de ce?", iar Domnul i-a raspuns ca fii si ficele veacului acesta vor fi luati in robie si trecuti prin foc si sabie pt pacatul idolatriei...pe el Dumnezeu vroia sa-l crute de aceasta suferinta |
|