Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777
Miscarea legionara care a vrut sa faca ceva pentru Romania,si a creat chiar si un sistem prin care oamenii sa-si imbunatateasca viata ,sa devina buni crestini,de ce oare a fost nimicita pana la dizolvarea completa?
|
Ei, cu asta chiar ca "m-ai dat pe spate!" Sa inteleg ca...? Mai bine, nu!
Citat:
Ma intreb ,din ceea ce cunosc eu cat de cat,mai aproape de zilele noastre.....
Oare cand Romania suferea in razboaie,cele doua mondiale,existau rugatori pentru Romania!?
Sau in toata perioada comunista au fost oameni care s-au rugat pentru Romania!!! ?
Parintii Gheorghe Calciu,Cleopa,Arsenie Boca si toti marii duhovnici pe care i-am avut in aceasta perioada,au putut scurta timpul acela groaznic al comunismului?
Oare cand era omorata toata elita intelectuala,tot ce era mai pur romanesc,in inchisori ,se ruga cineva pentru Romania? (Mircea Vulcanescu,Valeriu Gafencu si toti cei cunoscuti sau mai putin cunoscuti,dar patrioti si buni crestini)
Oare suferim noi acum mai mult decat a suferit acest popor in cele doua razboaie si in timpul comunismului?
|
Cred ca finalul intrebarii tale ar trebui sa sune: "Oare nu e mai mult decat clar ca toate acele crime si nenorociri facute impotriva bisericii si a intelectualitatii, trebuiau sa fie platite intr-o zi?" Chiar daca spunem ca NU NOI am facut toate acele fapte, pacatul neamului, tot aici ramane, iar concluzia ar fi ca tot rugaciunea ne salveaza!
Citat:
Era mai multa credinta atunci ,sau acum?
|
Cu siguranta era mai multa credinta atunci, dar si mai multa lipsa de informatie. Eu nu spun neaparat ca o ducem mai rau ACUM, dar e evident ca viitorul apropiat e mai mult decat trist pentru toti!