View Single Post
Vechi 27.01.2010, 21:31:59
bodo1222's Avatar
bodo1222 bodo1222 is offline
Member

Data înregistrării: 26.01.2010
Locație: Husi
Religia: Ortodox
Implicit

pentru andrei cozia:sa judeci e usor frate
zi-mi de unde stii ca ''viermele'' ala care si-ar lasa sotia nu are vreo cateva milioane de euro in banca(aa...si ca sa nu judeci iarasi...si o educatie peste masura asupra copiilor lui)...si cat de suparata ar fi sotia unui astfel de ''vierme'' daca ar sti ca pamanteste le-a asigurat traiul,dar l-ar vedea pe el posomorat mereu de dragostea lui Hristos?si de unde stii ca mai mult nu ar lasa-o pe mana parintilor lui?...aceeasi familie dealtfel care i-a fost si pana atunci..nu mai judecati fratilor va rog..eu stiu ca istetimea-i o mandrie dar smerenia ta care-i?

Si ca data viitoare inainte sa vorbesti cu '''gura'',sa judeci cu sufletul si mintea inainte iata cateva ex pentru tine:
-ieroschimonahul ioachim puscasu -manastirea neamt -sotie copii..randuit intrat in manastire la 50 ani
-monahul ioan buluc manastirea neamt a venit la manastire cu copilul de mana la 40 ani
-monahul varahil adascalitei de la schitul pocrov -neamt --la 44 ani
-schimonahul calistrat gaina de la manastirea secu neamt avea 4 copiicand a venit la manastire
-ieromonahul isidor grigoras de la schitul gologanu galati: sotia a murit a ramas cu 2 copii el a intrat in manastire(nu se specifica nicaieri ce s-a intamplat cu acestia)
-schimonahul paisie barbulescu
-monahul trifon voiculescu de la manastirea tismana gorj cu 3 copii,propietar de restaurant,mare boier
-parintele daniil tudor(alexandru teodorescu) poet,propietar de ziare,casatorit de 3 ori,initiatorul ''Rugului aprins''... (nu stiu daca a avut si copii acessta)...propietar de avion in perioada interbelica..a lasat totul si s-a calugarit

Si sunt sigur ca mai sunt zeci de exemple pe care poate nu le stiu sau nu am auzit...
Reply With Quote