Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2010, 21:31:59
bodo1222's Avatar
bodo1222 bodo1222 is offline
Member

Data înregistrării: 26.01.2010
Locație: Husi
Religia: Ortodox
Implicit

pentru andrei cozia:sa judeci e usor frate
zi-mi de unde stii ca ''viermele'' ala care si-ar lasa sotia nu are vreo cateva milioane de euro in banca(aa...si ca sa nu judeci iarasi...si o educatie peste masura asupra copiilor lui)...si cat de suparata ar fi sotia unui astfel de ''vierme'' daca ar sti ca pamanteste le-a asigurat traiul,dar l-ar vedea pe el posomorat mereu de dragostea lui Hristos?si de unde stii ca mai mult nu ar lasa-o pe mana parintilor lui?...aceeasi familie dealtfel care i-a fost si pana atunci..nu mai judecati fratilor va rog..eu stiu ca istetimea-i o mandrie dar smerenia ta care-i?

Si ca data viitoare inainte sa vorbesti cu '''gura'',sa judeci cu sufletul si mintea inainte iata cateva ex pentru tine:
-ieroschimonahul ioachim puscasu -manastirea neamt -sotie copii..randuit intrat in manastire la 50 ani
-monahul ioan buluc manastirea neamt a venit la manastire cu copilul de mana la 40 ani
-monahul varahil adascalitei de la schitul pocrov -neamt --la 44 ani
-schimonahul calistrat gaina de la manastirea secu neamt avea 4 copiicand a venit la manastire
-ieromonahul isidor grigoras de la schitul gologanu galati: sotia a murit a ramas cu 2 copii el a intrat in manastire(nu se specifica nicaieri ce s-a intamplat cu acestia)
-schimonahul paisie barbulescu
-monahul trifon voiculescu de la manastirea tismana gorj cu 3 copii,propietar de restaurant,mare boier
-parintele daniil tudor(alexandru teodorescu) poet,propietar de ziare,casatorit de 3 ori,initiatorul ''Rugului aprins''... (nu stiu daca a avut si copii acessta)...propietar de avion in perioada interbelica..a lasat totul si s-a calugarit

Si sunt sigur ca mai sunt zeci de exemple pe care poate nu le stiu sau nu am auzit...
Reply With Quote

Tags
calugarie

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață colaps Generalitati 24 23.11.2010 22:27:05
Ajutor pentru a ma lasa de fumat bluekobra28 Generalitati 38 15.11.2010 09:57:27
Rugaciunea sotului pentru sotia sa Intrebari utilizatori 0 07.07.2010 16:07:09
Ajutor pentru a ma lasa de fumat bluekobra28 Generalitati 33 16.06.2010 13:33:02
2% pentru copiii de la Valea Plopului gigelchiazna Stiri, actualitati, anunturi 1 04.10.2009 20:12:07