![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
pentru andrei cozia:sa judeci e usor frate
zi-mi de unde stii ca ''viermele'' ala care si-ar lasa sotia nu are vreo cateva milioane de euro in banca(aa...si ca sa nu judeci iarasi...si o educatie peste masura asupra copiilor lui)...si cat de suparata ar fi sotia unui astfel de ''vierme'' daca ar sti ca pamanteste le-a asigurat traiul,dar l-ar vedea pe el posomorat mereu de dragostea lui Hristos?si de unde stii ca mai mult nu ar lasa-o pe mana parintilor lui?...aceeasi familie dealtfel care i-a fost si pana atunci..nu mai judecati fratilor va rog..eu stiu ca istetimea-i o mandrie dar smerenia ta care-i? Si ca data viitoare inainte sa vorbesti cu '''gura'',sa judeci cu sufletul si mintea inainte iata cateva ex pentru tine: -ieroschimonahul ioachim puscasu -manastirea neamt -sotie copii..randuit intrat in manastire la 50 ani -monahul ioan buluc manastirea neamt a venit la manastire cu copilul de mana la 40 ani -monahul varahil adascalitei de la schitul pocrov -neamt --la 44 ani -schimonahul calistrat gaina de la manastirea secu neamt avea 4 copiicand a venit la manastire -ieromonahul isidor grigoras de la schitul gologanu galati: sotia a murit a ramas cu 2 copii el a intrat in manastire(nu se specifica nicaieri ce s-a intamplat cu acestia) -schimonahul paisie barbulescu -monahul trifon voiculescu de la manastirea tismana gorj cu 3 copii,propietar de restaurant,mare boier -parintele daniil tudor(alexandru teodorescu) poet,propietar de ziare,casatorit de 3 ori,initiatorul ''Rugului aprins''... (nu stiu daca a avut si copii acessta)...propietar de avion in perioada interbelica..a lasat totul si s-a calugarit Si sunt sigur ca mai sunt zeci de exemple pe care poate nu le stiu sau nu am auzit... |
Tags |
calugarie |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 38 | 15.11.2010 09:57:27 |
Rugaciunea sotului pentru sotia sa | Intrebari utilizatori | 0 | 07.07.2010 16:07:09 | |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 33 | 16.06.2010 13:33:02 |
2% pentru copiii de la Valea Plopului | gigelchiazna | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 04.10.2009 20:12:07 |
|