Citat:
În prealabil postat de Nicu5166
...Fratilor,Parintele nostru Arsenie Boca ne invata :,,Nu da cu bata in viespile sectare",sau ,,Sectele sant proorocul mincinos", sau le spunea ca,daca nu cred in Iisus Hristos,in Maica Domnului si in Sfanta Cruce,vor merge in iad cu Biblia sub brat,asa ca nu va mai lasati inselati !
|
Ei cred intr-un Domn Isus, dar nu stiu daca este acelasi cu Mantuitorul. Pentru ca Biblia spune ca in zilele din urma se vor ivi "Hristosi mincinosi".
Aveam o discutie mai aprinsa cu sotul meu (pentru cine nu stie s-a convertit anul trecut la penticostali) in care am afirmat ca eu si el credem in doi Dumnezei diferiti.
El crede intr-un Dumnezeu care ii spune totul si ii ofera totul, iar mantuirea ii este asigurata prin faptul ca s-a "botezat" acolo unde trebuie. El cere minuni ("vorbirea in limbi"), ca sa constietizeze ca are Duhul Sfant in el, eu stiu ca il am prin pecetluirea cu El de la Sfanta Taina a Botezului si lupt sa-l pastrez
Eu cred intr-un Dumnezeu care imi da si rele si bune, intr-un Dumnezeu care vrea sa imi vada credinta prin fapte, intr-un Dumnezeu care ma intareste atunci cand sunt la necaz si pe care il simt aproape de mine.