Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor
Baietu' ala vorbeste numai prostii...De asemenea, in comentariile postate se aduc argumente contradictorii cu textul sau...El nu are nici un argument solid...
|
Dar de ce argumente solide ai nevoie ca sa iti dai seama ca e o prostie, uita-te la poze si materialele folosite si sper sa iti dai seama care e diferenta...
Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor
Mie intotdeauna mi s-au parut dubioase ouale de la magazin...Au galbenusul decolorat si un gust diferit fata de cel al oualor de casa...
|
Nu are legatura aspectul decolorat al galbenusului sau lipsa de gust cu veridicitatea unui ou, oul natural e ou natural si gata...
galbenusul are o anumita consistenta, opacitate, galbenusul prezinta niste formatiuni de care incerc eu sa scap ori de cate ori incerc sa le separ pe cele doua pentru prajituri, coaja e intr-un anumit fel...are puncte, are o pielita pe partea interioara a cojii...deeeeeci, imi este imposibil sa inteleg cum puteti crede macar ca ati putea ajunge sa mancati oua false...si sa mai fiti si speriati gandidu-va ca sunt atat de bine realizate...cand se vede ca arata ciudat si din poza!!!