View Single Post
Vechi 02.02.2010, 13:23:12
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
Baietu' ala vorbeste numai prostii...De asemenea, in comentariile postate se aduc argumente contradictorii cu textul sau...El nu are nici un argument solid...
Dar de ce argumente solide ai nevoie ca sa iti dai seama ca e o prostie, uita-te la poze si materialele folosite si sper sa iti dai seama care e diferenta...
Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
Mie intotdeauna mi s-au parut dubioase ouale de la magazin...Au galbenusul decolorat si un gust diferit fata de cel al oualor de casa...
Nu are legatura aspectul decolorat al galbenusului sau lipsa de gust cu veridicitatea unui ou, oul natural e ou natural si gata...galbenusul are o anumita consistenta, opacitate, galbenusul prezinta niste formatiuni de care incerc eu sa scap ori de cate ori incerc sa le separ pe cele doua pentru prajituri, coaja e intr-un anumit fel...are puncte, are o pielita pe partea interioara a cojii...deeeeeci, imi este imposibil sa inteleg cum puteti crede macar ca ati putea ajunge sa mancati oua false...si sa mai fiti si speriati gandidu-va ca sunt atat de bine realizate...cand se vede ca arata ciudat si din poza!!!
Reply With Quote