![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...dar ce conteza ce inseamna pentru noi asta?? Cu ce te ajuta pe tine sau pe oricine altcineva ce inseamna sa pentru mine sau pentru el sa deschizi ochii?! Cu ce te ajuta daca despicam acum firul in patru? Am aflat de acest codex, am citit si rascitit si am dat mai departe, pur si simplu pentru a aduce la cunostinta si atat ! Cum (re)actioneaza fiecare dupa ce afla e treaba lui. Asta e problema numarul unu, cel putin la noi la Romanica: indiferenta, ce sa mai vorbim de constientizare si actiune....... Ordonanta de urgenta privind introducerea pe piata a organismelor modificate gentic e in vigoare inca de anul trecut, au zis-o in treacat si la stiri... SI cum reactioneaza, cel putin oamenii din jurul meu: dau din umeri si zic "aa, da? nasol atunci....." ATAT !!! E incredibil de greu sa-l faci pe om sa ia macar in seama o astfel de informatie care e pana la urma urmei un atac direct la sanatatea lui...si e cam greu sa te rascolesti de unul singur....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Am citit cartea lui Tobit (tatal lui Tobie), multzam pentru trimitere. Ar avea mult de lucru arhanghelul Rafael in lumea noastra suferinda... Mi-a placut ca si aici ni se arata clar ca pestele e bun de consumat intr-un fel sau altul. Cat despre protestanti, au scos ei mai multe carti din VT, dar e pe riscul lor... Sa fie sanatosi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cate or mai fi patruns pe piata la noi...Marii producatori urmaresc doar sa aiba profit cat mai mare...Si asta inseamna sa vanda cat mai mult si cat mai des...Iar asta propune mijloace artificiale de productie...Taranii care pun la dispozitie alimentele sanatoase nu mai sunt lasati sa le comercializeze prin orase...Sunt descurajati si au inceput sa produca doar pentru propria subzistenta...Insa cu ritmul actual al urbanizarii, ma indoiesc ca pe viitor se va mai gasi cineva sa cultive ceva pe propriul teren...Nu vor mai exista decat sate de astea cu barosani cu vile din jurul marilor orase...Nu vor mai fi cele cu oameni muncitori si credinciosi...Deci tind sa cred ca mancarea sanatoasa va disparea... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Gust mai bun decat oul natural, pai deja se cheltuie extrem de mult timp si material pentru fabriacarea unui ou de asta....si nu mai vad deloc avantajul!!! ![]() Chinezii reproduc orice, asa le place lor, in timp ce se plictisesc...dar asta e alta poveste de acum!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai bine lasa tu premonitiile astea...ca eu vad in Germania oameni care cresc capre direct la strada, campuri intregi impanzite de porci si gaini, mai aud si magari pe ici pe colo...si in general de fapt oamenii au terenuri, pe care cultiva ce isi doresc ei. Mai intereseaza-te si de Danemarca, sa vezi cam care e specificul ei....si sigur vei vedea cum stau lucrurile de fapt!!!!!! Eu dimpotriva cred ca si la noi oamenii se vor apuca din nou de agricultura...poate nu chiar acum in scurt, dar pe viitor cu siguranta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Da, se apuca lumea de agricultura, dar degeaba daca produsele rezultate sunt nocive... Last edited by Ioan-Victor; 01.02.2010 at 00:39:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() nu sunt genul alarmist, dar cred ca trebuie sa fim atenti ce consumam. macar cititi etichetele cu atentie, si daca vi se pare ceva suspect, nu cumparati. ..Fiti nevinovati ca porumbeii, si intelepti ca serpii. |
|
|||
|
|||
![]()
mirelat:
http://www.museumofhoaxes.com/hoax/w...gs_from_china/ Ai aici un link despre farsa cu ouale false. Romania, trezeste-te! Isus a spus: "Cercetati toate lucrurile si pastrti ceea ce este bun!" |
|
||||
|
||||
![]()
Deci tu vrei sa spui ca te-ai uitat la pozele si chiar ti s-a parut real oul ala, si chiar ai impresia ca nu ai constientiza care sunt particularitatile oului natural!!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie intotdeauna mi s-au parut dubioase ouale de la magazin...Au galbenusul decolorat si un gust diferit fata de cel al oualor de casa... Last edited by Ioan-Victor; 01.02.2010 at 23:09:23. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 16:54:27 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|